Billede af
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Ansigtsmasker

Hjælp dig selv og dine omgivelser

Vælg et motiv, eller tryk helt individuelt

Vaskbar 60°C

Kan bestilles fra et oplag på 10 stk.

Produktudvalg

Ansigtsmaske COTTON
Økologiske bomuldsmasker fra oplag på 100 stk.
 • Etlagsansigtsmaske uden indstik
 • Standardstørrelse til de fleste ansigtsformer
 • Uden tryk, hvidt grundstof
fra 8,93 kr.*
Ansigtsmasker STANDARD
Ansigtsmaske med integreret næsebøjle
 • Syet i et lag
 • Standardstørrelse til de fleste ansigtsformer
 • Af krølfrit, strækbart stof
Ansigtsmasker ECONOMY
I forskellige størrelser til voksne og børn
 • Fås i forskellige størrelser (også til børn)
 • Høj bærekomfort takket være ergonomisk ørebånd
 • Stort skabelongalleri eller mulighed for individuelt tryk
Ansigtsmasker CLASSIC
Tolagsudførelse
 • Syet i to lag
 • Med indstik til filtermateriale
 • To forskellige bånd for komfortabel pasform
Ansigtsmasker PREMIUM
Særlig komfortabel ansigtsmaske
 • Glat materiale, særlig god mulighed for tryk
 • Særlig effektiv til reklamer takket være stor flade
 • Syet i to lag med indstik til filtermateriale

Lige så individuelle som din virksomhed: Ansigtsmasker med tryk

I vores onlineshop finder du ansigtsmasker i forskellige udførelser og størrelser. Få dem trykt med dit personlige design eller med et af vores præfabrikerede motiver.

Ikke noget medicinsk produkt eller personligt sikkerhedsudstyr, ikke testet eller certificeret. Ikke til medicinsk fagpersonale, sundhedspersonale eller ved afvigende bestemmelser for samfundsvigtige funktioner. Onlineprinters hæfter ikke for effekten eller den korrekte anvendelse af maskerne.

Det kan vores ansigtsmasker med mulighed for tryk bruges til

 • Coronavirus: Hjælp dig selv og dine omgivelser
  Perfekt til at forsyne dit hold med individuelle ansigtsmasker. I modsætning til medicinske mundbeskyttelsesmasker har disse masker ingen videnskabeligt bevist beskyttelseseffekt. Dog nedsættes udsendelsen af dråber, når man bruger maskerne, og bevidstheden om en opmærksom omgang i forhold til hinanden øges.
 • Størrelsen kan indstilles, sidder optimalt, genanvendlig
  Vælg blandt tre typer af ansigtsmasker. Alle stofmasker har fleksible bånd, der kan tilpasses til hovedomfanget, og en indbygget næsetråd, så de sidder optimalt. Maskerne kan vaskes.
 • Færdige motiver eller individuelt design
  Brug vores færdige motiver for at spare tid og arbejde. Eller design dine ansigtsmasker helt selv. På den måde har du mulighed for at tilføje dit firmalogo og tilpasse maskerne til dit corporate design.
 • Materiale af høj kvalitet og individuel forarbejdning
  Ansigtsmaskerne består af et tekstilstof af høj kvalitet (100 % polyester). Materialet har en tæt struktur og en behagelig bærekomfort. Alle stofmasker syes i hånden hos os og kontrolleres omhyggeligt efterfølgende.
 • Indstikslomme til filter
  Forsyn dobbeltlagsmaskerne CLASSIC og PREMIUM med et udskifteligt filter for en optimal brug. Hvis du vasker og udskifter filtrene regelmæssigt, nedsætter du risikoen for dråbeoverførsel.

Hvilken nytte har ansigtsmaskerne?
Ikke noget medicinsk produkt eller personligt sikkerhedsudstyr, ikke testet eller certificeret. Ikke til medicinsk fagpersonale, sundhedspersonale eller ved afvigende bestemmelser for samfundsvigtige funktioner.

Stofmaskerne kan hos brugeren nedsætte udåndingens hastighed samt mængden af dråber. Stofmaskernes beskyttelsesvirkning er (i modsætning til medicinske mundbeskyttelsesmasker) dog ikke videnskabeligt bevist. Stofmaskerne øger bevidstheden om "social distance" og understøtter synligt en sundhedsrelateret omgang i forhold til sig selv og andre.

Fordi en direkte håndkontakt med kontaminerede overflader og efterfølgende hånd/mund/næse-kontakt også kan føre til, at virus overføres, kan stofmasken som fysisk barriere på en vis måde forhindre en direkte kontakt.

Maskernes effekt er afhængig af materialets tæthed og maskernes tykkelse. Et ilagt filter kan forbedre effekten.
Er mund/næse-maskerne et medicinsk produkt?
Ikke noget medicinsk produkt eller personligt sikkerhedsudstyr, ikke testet eller certificeret. Ikke til medicinsk fagpersonale, sundhedspersonale eller ved afvigende bestemmelser for samfundsvigtige funktioner.

Stofmaskerne fremstilles af Onlineprinters Produktions GmbH i Neustadt a. d. Aisch, Tyskland. De er hverken blevet testet eller certificeret. De er blot en nødløsning, hvis engangsbeskyttelsesmasker til mund og næse ikke står til rådighed.
Hvad er forskellen mellem disse masker og et medicinsk produkt?
Maskerne bruges, hvis medicinske engangsbeskyttelsesmasker til mund og næse ikke står til rådighed. Beskyttelsesmasker testes grundigt, opfylder bestemte standarder (DIN EN 14683:2019-6) og råder over en såkaldt CE-mærkning. De garanterer beskyttelse mod dråber, som brugeren udsender. Derimod er beskyttelseseffekten af almindelige masker ikke dokumenteret. Dog kan brugen af ansigtsmaskerne nedsætte udåndingens hastighed og udsendelsen af spyt/slim-dråber. Derudover understøtter maskerne bevidstheden om "social distance" og fremmer en sundhedsrelateret opmærksom omgang i forhold til sig selv og andre.
Hvordan bærer jeg ansigtsmasken bedst muligt?
For en optimal brug af maskerne er det vigtigt, at de sidder korrekt på ansigtet. Masken skal placeres på hele munden, næsen og kinderne og ligge tæt på ansigtet at forhindre, at der trænger luft ind og ud i siderne. Et udskifteligt filter forbedrer effekten yderligere.

Når du tager en maske på, bør du sørge for, at den indvendige side ikke bliver kontamineret. Vask derfor også hænderne grundigt med sæbe. Vær også opmærksom på, at du ikke rører ved ansigtsmasken eller rykker den på plads, når du bruger den. Selv hvis man har en maske på, bør man overholde den sikkerhedsafstand på mindst 1,50 meter, som WHO anbefaler.

Hvis masken er blevet gennemvædet, bør den omgående tages af og vaskes. Opbevar brugte masker i en pose, der kan lukkes lufttæt, hvis du ikke vasker dem omgående.

Når du har taget masken af, bør du vaske hænderne grundigt iht. de generelle hygiejneregler (mindst 20-30 sekunder med sæbe).
Hvordan skal jeg vaske og rengøre ansigtsmasken?
Opbevar de (friske) vaskbare stofmasker altid tørt, og vask dem ved 60° grader inden første brug.

Sørg for at tage de enkelte ansigtsmasker forsigtigt af efter brug, og undgå at røre ved den udvendige flade. Når du har taget masken af, bør du vaske hænderne grundigt.

Opbevar brugte masker i en pose, der kan lukkes lufttæt, hvis du ikke vasker dem omgående. Generelt bør brugte ansigtsmasker rengøres efter hver brug eller mindst en gang om dagen. Vask maskerne ved 60° grader, og tør dem efterfølgende helt.
Hvilke filtre egner sig til indstikslommen?
Vores ansigtsmasker CLASSIC og PREMIUM råder over en indstiksmulighed for et filter. Den udskyder gennemvædning af masken yderligere. Et filter af elektrostatisk elektret er særlig velegnet. Dette materiale bruges i luftfiltre og støvsugerposer af høj kvalitet. Dog aftager effekten med tiden og går tabt, så snart filteret vaskes. Et alternativ er moltonstof eller meget tæt vævet bomuldsstof. Også almindelig køkkenrulle eller mikrofiberklude kan bruges som filter.
Hvor stort er min.oplaget ved bestillingen af ansigtsmasker?
Vores ansigtsmasker kan bestilles fra et oplag på 10 stk.
Hvilke andre produkter, der hjælper i krisen, findes der hos Onlineprinters?
Også i disse krisetider vil vi understøtte dig bedst muligt. Til dette formål finder du følgende andre produkter i vores sortiment: