chokoladeplader: ingredienserne og næringsværdierne

Indhold: mælkechokolade, min. 35% kakao.

Ingredienser: sukker; sødmælkspulver; kakaosmør; kakaomasse; emulgator (solsikkelecithin) og vanilleresinoider.

Kan indeholde spor af nødder, gluten og jordnødder.

Opbevares køligt og tøty (ideelt 16 - 18 °C).

Gns. næringsværdi pr. 100g. Energi kJ/kcal 2406/578, fedt 39,7g, heraf mættede fedtsyrer 24,9g, kulhydrater 46,3g, heraf sukker 45,7g, protein 8,2g, salt <0,1g.

Indhold: Fin mælkechokolade, kakaoindhold: minimum 41%.

Ingredienser: Sukker; kakaosmør; sødmælkspulver; kakaomasse; emulgator (solsikkelecitin); vaniljeekstrakt.
Kan indeholde spor af nødder, gluten og jordnødder.

Skal opbevares tørt og køligt (ideelt ved 16-18° C).

Gennemsnitligt næringsindhold pr. 100g: Energi i kJ/kcal 2437/586, fedt 41,2g, deraf mættede fedtsyrer 25,8g, kulhydrater 44,9g, deraf sukker 44,0g, protein 7,3g, salt < 0,1g.

Indhold: Zartbitter-Schokolade, Kakao: 70% mindestens.

Ingredienser: kakaomasse; sukker; kakaosmør; sødmælkspulver; emulgator (solsikkelecithin) og vanilleresinoider.

Kan indeholde spor af nødder, gluten og jordnødder.

Opbevares køligt og tøty (ideelt 16 - 18 °C).

Gns. næringsværdi pr. 100g. Energi kJ/kcal 2423/585, fedt 44,6g, heraf mættede fedtsyrer 28,3g, kulhydrater 29,6g, heraf sukker 25,9g, protein 8,8g, salt <0,1g.