Julekort

En fals giver straks 4 sider med plads til dit budskab!

SIG TAK MED JULEKORT MED TRYK!

For mange mennesker er julen årets dejligste tid. Der gives gaver og siges tak. Personligt designede julekort viser kunder og forretningsforbindelser på en dejlig måde, at du tænker på dem og ønsker dem en god jul. Ønsker du julekort med tryk, får du dem hos os nemt og hurtigt online. Ved de juleagtige foldekort, der kan designes individuelt, kan du vælge mellem fire forskellige formater samt mange papirtyper og finishmuligheder.

Alle julekort i stående format fås ud over den almindelige version med fire sider og som foldekort med seks sider. Også en perforering er mulig for at kunne bruge julekort i forretningen, f.eks. for at placere et gavekort eller en værdikupon på den del af kortet, der kan rives af.

SÆRLIGE JULEKORT MED TRYK MED ELEGANTE PAPIRTYPER

Hvis du ønsker julekort med tryk, skal du i det første trin beslutte, om det skal være kort i stående eller liggende format, og derefter skal du vælge mellem formaterne M65 og A6. Der står mange forskellige papirtyper og finishteknikker til rådighed, så dine julekort med tryk bliver noget helt særligt. Vælg f.eks. 250 g/m² CHROMOLUX® Pearl for en juleagtig perleglanseffekt eller 250 g/m² Magic Chrome for et sølv-spejlende underlag på julekortenes forside.

Ønsker du at få dit motiv på julekort med tryk med højglans, er 250 g/m² Splendorlux fra Fedrigoni meget velegnet. Finishes giver kortene et helt særligt præg, gør dem stærkere og beskytter dem mod slid. UV-lak giver f.eks. ekstra glans, det samme gør en blank filmlaminering. Hvis du bruger dine julekort i forretningen, kan også en mat filmlaminering give et indtryk af høj kvalitet og fremhæve dem fra andre kort.

GRATIS SKABELONER TIL DESIGN AF JULEKORT

Det har aldrig været så nemt at designe og få trykt julekort: Med vores gratis designpakke får du 39 forskellige juleagtige motiver, som du kan bruge til at designe dine julekort. Download designpakken, tilpas skabelonerne efter dine ønsker, og bestil i vores onlineshop, så trykker vi dine individuelt designede julekort. Et dejligt supplement til din julekortbestilling er kuverter. Dem får du som neutrale, hvide kuverter, eller du kan designe kuverterne selv efter dine egne forestillinger.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind