Polices & Fonts gratuits

Typo is everything. På jagt efter inspiration og nye trends præsenterer vi regelmæssigt spændende projekter og giver tips om skrifteffekt og layoutudfordringer i bl.a. InDesign. Få også gavn af vores konstant voksende samlinger af fonte til mange forskellige anledninger.

Mest læste

Gamle skrifttyper giver noget helt særligt

Tag på en lille tidsrejse sammen med os! Gamle skrifttyper har en helt særlig charme og udløser ofte straks nogle associationer, som kan bruges til marketing.

Gratis download af gotisk skrift

En gang imellem er der brug for noget, som virker lidt gammelt: f.eks. på plakater til en middelalderfestival eller et historisk teaterstykke. I vores udvalg kan du se, hvilken gotisk skrift ikke kun sørger for en wow-effekt, men som ovenikøbet kan fås gratis.

Flotte og lækre: Gratis menukort font

Mad skal som bekendt også være en fryd for øjet – og det begynder allerede med menukortet. Jo mere attraktiv designet er, jo mere stimulerer den appetitten. Vi har valgt nogle gratis menukort font, som understøtter denne effekt.

Fonts til plakater, som springer i øjnene

Når man sætter plakater op, ønsker man, at ens budskab bliver lagt mærke til. Men ikke enhver skrifttype er lige velegnet til det formål. Hvilke er gode, gratis og kan også bruges kommercielt?

Skriftbrug Små tegn, stor effekt

Af bogstaver, som man stiller ved siden af hinanden, opstår der ord, sætninger, tekster – de danner sprog. Men ikke kun deres betydning er vigtig for trykprodukter og reklameartikler af enhver art. Udformningen af tegnene resulterer også i en bestemt effekt for beskueren. F.eks. kan man på plakater med fordel bruge læselige store bogstaver, som bliver til blikfang, og som kan stå som et selvstændigt design. Ved brødtekst bruger man gerne skrifttyper med seriffer, hvor læseren kan bruge fødderne som orienteringspunkter.

Samling | Inspirerende skrifttyper

At afstemme skrift og design i forhold til hinanden er en opgave, som grafikere, designere og erhvervsdrivende til stadighed står overfor. Søgningen efter en passende skrifttype på nettet kan godt tage lang tid – især, hvis budgettet er begrænset. Som inspiration og for at give dig mere tid til at være kreativ lægger vi regelmæssigt spændende samlinger ud med fonte som gratis download, som er frigivet til kommerciel brug. Gå på opdagelse i vores samling, og find gratis skrifttyper til mange forskellige anledninger: Ud over rigtige allround-skrifttyper, som næsten altid passer, finder du også flotte skrifttyper til bryllupsinvitationer, legende og uhyggelige fonte til halloween- og fastelavskampagner eller festlige skrifttyper til værdikuponer til jul.

Et større perspektiv: Populære Marketing & Insights vejledninger