Polices & Fonts gratuits

Typo is everything. På jagt efter inspiration og nye trends præsenterer vi regelmæssigt spændende projekter og giver tips om skrifteffekt og layoutudfordringer i bl.a. InDesign. Få også gavn af vores konstant voksende samlinger af fonte til mange forskellige anledninger.

Mest læste

3d font for en større reklameeffekt

En 3d font sørger for større opmærksomhed. Her kan du læse om, hvilke (gratis) muligheder der findes, og hvordan man selv opretter en 3d font.

Gratis halloween-fonte – med garanti for uhygge

Nu bliver det uhyggeligt! For halloween står for døren igen: Den 31. oktober bliver vi indtaget af spøgelser, vampyrer o...

Gamle skrifttyper giver noget helt særligt

Tag på en lille tidsrejse sammen med os! Gamle skrifttyper har en helt særlig charme og udløser ofte straks nogle associationer, som kan bruges til marketing.

Gratis download af gotisk skrift

En gang imellem er der brug for noget, som virker lidt gammelt: f.eks. på plakater til en middelalderfestival eller et historisk teaterstykke. I vores udvalg kan du se, hvilken gotisk skrift ikke kun sørger for en wow-effekt, men som ovenikøbet kan fås gratis.

Skriftbrug Små tegn, stor effekt

Af bogstaver, som man stiller ved siden af hinanden, opstår der ord, sætninger, tekster – de danner sprog. Men ikke kun deres betydning er vigtig for trykprodukter og reklameartikler af enhver art. Udformningen af tegnene resulterer også i en bestemt effekt for beskueren. F.eks. kan man på plakater med fordel bruge læselige store bogstaver, som bliver til blikfang, og som kan stå som et selvstændigt design. Ved brødtekst bruger man gerne skrifttyper med seriffer, hvor læseren kan bruge fødderne som orienteringspunkter.

Samling | Inspirerende skrifttyper

At afstemme skrift og design i forhold til hinanden er en opgave, som grafikere, designere og erhvervsdrivende til stadighed står overfor. Søgningen efter en passende skrifttype på nettet kan godt tage lang tid – især, hvis budgettet er begrænset. Som inspiration og for at give dig mere tid til at være kreativ lægger vi regelmæssigt spændende samlinger ud med fonte som gratis download, som er frigivet til kommerciel brug. Gå på opdagelse i vores samling, og find gratis skrifttyper til mange forskellige anledninger: Ud over rigtige allround-skrifttyper, som næsten altid passer, finder du også flotte skrifttyper til bryllupsinvitationer, legende og uhyggelige fonte til halloween- og fastelavskampagner eller festlige skrifttyper til værdikuponer til jul.

Et større perspektiv: Populære Marketing & Insights vejledninger