Marketing & Insights

Hvad er branchens topevents? Hvilke offline-reklameværktøjer bruges p.t.? Hvordan øger jeg reklameeffektiviteten? Vigtige spørgsmål, som der skal svares på i denne kategori. I insights-artikler viser vi, hvad der sker på vores onlinetrykkeri bagved trykmaskinerne og computerne.

Mest læste

Crashkursus i layout: Sådan opretter du flotte layouts (inkl. skabeloner)

Fra Fibonacci til det gyldne snit: Layout er afgørende for, om et design har succes eller ikke. Vores guide hjælper dig og giver dig nogle skabeloner.

Kombiner pdf filer: Sådan fungerer det hurtigt og gratis

Kombiner pdf filer - det lyder som en nem opgave, men kan indeholde en del forhindringer. I vores artikel viser vi, hvad det kan være, og hvorfor onlinetjenester ikke altid er optimale.

De praktiske billedredigering app til fotografer

Praktisk og klar til enhver tid: Med den rigtige billedredigering app til fotografer kan du nemmere få fremstillet dine ønskede motiver – fra motivplanlægningen til billedredigeringen.

Roter pdf: Sådan lykkes det hurtigt med eller uden Adobe-værktøjer

I vores vejledning viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt kan roter pdf i Adobe Acrobat - selv hvis du ikke har et Creative-Cloud-abonnement.

Jubilæumssamtale med Walter Meyer

Grundlæggeren af Onlineprinters, Walter Meyer, står egentlig ikke længere til rådighed for forespørgsler fra medierne. M...

Et større perspektiv: Populære skrifttyper & fonte