Marketing & Insights

Hvad er branchens topevents? Hvilke offline-reklameværktøjer bruges p.t.? Hvordan øger jeg reklameeffektiviteten? Vigtige spørgsmål, som der skal svares på i denne kategori. I insights-artikler viser vi, hvad der sker på vores onlinetrykkeri bagved trykmaskinerne og computerne.

Mest læste

Sådan får du dit logo på kuglepenne o.l.

Når du designer kuglepenne og andre reklameartikler, skal du være opmærksom på vigtige ting omkring farvevalget og placeringen af dit logo.

Crashkursus i layout: Sådan opretter du flotte layouts (inkl. skabeloner)

Fra Fibonacci til det gyldne snit: Layout er afgørende for, om et design har succes eller ikke. Vores guide hjælper dig og giver dig nogle skabeloner.

Kombiner pdf filer: Sådan fungerer det hurtigt og gratis

Kombiner pdf filer - det lyder som en nem opgave, men kan indeholde en del forhindringer. I vores artikel viser vi, hvad det kan være, og hvorfor onlinetjenester ikke altid er optimale.

De praktiske billedredigering app til fotografer

Praktisk og klar til enhver tid: Med den rigtige billedredigering app til fotografer kan du nemmere få fremstillet dine ønskede motiver – fra motivplanlægningen til billedredigeringen.

Roter pdf: Sådan lykkes det hurtigt med eller uden Adobe-værktøjer

I vores vejledning viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt kan roter pdf i Adobe Acrobat - selv hvis du ikke har et Creative-Cloud-abonnement.

Et større perspektiv: Populære skrifttyper & fonte