Mumletekst lorem ipsum: Tekstgeneratorer og alternativer

0

Hvordan kan tekst simuleres uden rigtigt indhold? Det er her „lorem ipsum“ kommer ind i billedet. Men hvor får man disse mumletekster fra, og hvilke alternativer findes der?

Konverter PDF til Word – med kun få klik

Ønsker du at redigere teksterne i en PDF-fil for hurtigt og nemt at indsætte dem i et nyt projekt? Vi viser dig, hvordan du kan konverter PDF til Word med Adobe Acrobat og gratis onlinetjenester.

Indsæt punkttegn i InDesign – Basics-vejledning

Hvordan formidler man fordelene ved et produkt meget kort? Man strukturerer dem med punkttegn. I InDesign kan man indsætte punkttegn med kun ét klik. I den forbindelse er funktionerne væsentligt mere omfangsrige end bare at sætte et punkt foran hver linje.

Hvilken indbinding til hvilket trykprodukt? Sammenligning af indbindingstyper

0

Uden limning eller andre former for indbinding bliver en stak papir ikke til noget magasin, skriveblok, ikke til nogen bog eller noget tidsskrift. Vi præsenterer forskellige indbindingstyper – fra bloklimning til spiralbinding – og forklarer, hvordan du vælger den passende indbindingstype til dit trykprodukt.

Erstat farve i Photoshop – Basics-vejledning

En meget populær funktion i Photoshop er muligheden for med kun få klik at tilpasse farver efter egne forestillinger eller endda at erstatte dem helt. I mange tilfælde skal dertil først fritlægges et bestemt område af billedet. I denne vejledning viser vi dig tre metoder til at erstatte farver, uden at det først er nødvendigt med en fritlægning.

Værktøjer og tricks: Rediger PDF

0

Det oprindelige krav til en fil i PDF-format var bl.a., at PDF’en ikke skulle kunne ændres. På den måde kunne grafikere være sikre på, at der ikke gik tekst eller billeder tabt, når PDF’en blev sendt til trykkeriet, og at der ikke blev sat fejl ind efterfølgende. Kravet er stadig det samme, men mulighederne for rediger PDF bliver stadig større.

Opret grundlinjenet i InDesign – Basics-vejledning

Magasiner, kataloger og tidsskrifter har deres oprindelse i et program som InDesign. Dette program er meget velegnet til at strukturere store mængder af tekst og formatere dem omfangsrigt. Det er vigtig at justere teksten for en optimal læselighed, så læseren ikke mister overblikket ved store mængder af tekst. Til denne opgave findes grundlinjenettet i InDesign.

Grundprincipper inden for emnet skriftstørrelse

0

Størrelsen af en skrifttype påvirker både læseligheden og tekstens effekt. Men hvad er en skriftstørrelse egentlig helt præcis? Hvordan bliver den målt, og hvorfor er bogstaverne af Times større end dem af en engelsk håndskrifttype, selvom man indtaster præcis den samme størrelsesværdi?

Derfor bør du bruge farveprofiler – og sådan installerer du dem korrekt

Farveprofiler sørger for et ensartet trykresultat på forskellige papirtyper. Du skal blot installerede aktuelle varianter og implementere dem i dine trykfiler.

Sådan gør du: Konverter jpg til pdf

0

Har du brug for et eksisterende billede i PDF-format? Ikke noget problem. Der er forskellige muligheder, hvis du ønsker at konverter jpg til pdf. Følgende programmer og best practice-tips hjælper dig med nå det ønskede resultat hurtigt.