3d font for en større reklameeffekt

Korte budskaber vækker særlig opmærksomhed, hvis de består af tredimensionelle bogstaver. På papiret præsenteres de nemmest med en passende 3d font. Men med 3d font generatorer og særlige plugins i nogle programmer kan man også selv være kreativ. Her har vi samlet en oversigt over, hvordan man gør. Derudover er der et udvalg af gratis 3d font.

Sådan får du dit logo på kuglepenne o.l.

Reklameartikler finder man nu om dage på alle messer og arrangementer. En af de mest populære og især mest praktiske artikler er kuglepenne. Men inden man tager kuglepennene med på messen, skal man være opmærksom på nogle vigtige trin ved designet. I denne vejledning lærer du hele workflowet at kende, fra vektoriseringen af logoet og valget af specialfarver til placeringen af logoet.

Gratis halloween-fonte – med garanti for uhygge

Nu bliver det uhyggeligt! For halloween står for døren igen: Den 31. oktober bliver vi indtaget af spøgelser, vampyrer og zombier. Passende til emnet har vi samlet forskellige gratis „spooky“ fonte, som du kan bruge til dine planlagte halloween-aktiviteter – til festinvitationer, flyers eller billetter.

Spejlvend i Photoshop – Basics-vejledning

Skab refleksioner, vend billedområder om, eller påvirk endda hele billedets stemning – alt dette er muligt med spejlvend i Photoshop. En meget praktisk funktion, som du kan bruge på mange forskellige måder. I denne vejledning viser vi dig nogle praktiske eksempler på „at spejlvende lag“.

Specialfarver total: Alt om PANTONE-farver m.fl.

PANTONE-farver kan give tryksager et helt særligt præg – og i enkelttilfælde endda bidrage til at reducere trykomkostninger. Her et overblik over det vigtigste inden for farver.

Gamle skrifttyper giver noget helt særligt

Gamle skrifttyper har en helt særlig charme og udløser for det meste straks nogle associationer, som kan bruges til kommunikation og marketing. Tag med os på en lille tidsrejse gennem skrifttypernes verden.

Tredobbelt kvalitetsbevis: Interview med Thomas M. Schnitzler

Hvad er der egentlig tilbage af den „sorte kunst“? Denne beskrivelse af trykhåndværket, som Johannes Gutenberg teknologisk set stod fadder til i midten af 1600-tallet, viser på en anskuelig måde, at det ikke handler om et klassisk håndværk, men om en kulturteknologi. Men hvordan er det i dag? Trykkerne nu om dage styrer højteknologiske offset- og digitaltrykmaskiner. De kaldes medieteknologer og operatører.

Opret infografik: De mest populære onlineværktøjer og markedspladser

Hvad skal en infografik indeholde for at kunne sætte oplysninger i scene på en anskuelig måde? Hvilke værktøjer egner sig til hvilke behov? Vi har kigget på mulighederne og giver tips til oprettelsen af infografik.

Photoshop „content aware fill“: Det kan værktøjet efter opdateringen

Tiderne med langvarige retoucheringer for at fjerne objekter fra billeder er forbi. I den nye Photoshop-version CC 2019 er funktionen med content aware fill blevet udvidet med et nyt arbejdsområde. I denne vejledning får du at vide, hvordan du på den måde kan fjerne uønskede elementer fra dine billeder.

Ren nostalgi: Gratis download af gotisk skrift

En gang imellem er der brug for noget, som virker lidt gammelt: f.eks. på plakater til en middelalderfestival eller et historisk teaterstykke. Der er i hvert fald altid garanti for fuld opmærksomhed. I vores udvalg kan du se, hvilken gotisk skrift ikke kun sørger for en wow-effekt, men som ovenikøbet kan fås gratis.