Postkort før og nu: Udviklingen af printmediet og dets rolle i markedsføring

0

Feriehilsner fra familien, sjove ordsprog fra boghandleren eller den seneste post fra din yndlingsbutik: Postkort er et ægte allroundtalent og lige interessante til private og forretningsmæssige formål. Vi viser dig, hvorfor kortene stadig er trendy.

Postkort: Skabeloner til bagsiden

0

Postkort er ideelle til privat og forretningsmæssig kommunikation samt til direkte markedsføring. Der er dog et par ting, du skal overveje, når du designer bagsiden. Med vores gratis skabeloner som PDF-filer og InDesign-dokumenter til DIN A6 og DIN long er du på den sikre side.

Priselasticitet enkelt forklaret

0

Hvordan reagerer kunderne på prisændringer? Indikatoren priselasticitet viser i tal, hvilke virkninger prisnedsættelser og -forhøjelser har på forbrugernes købsadfærd.

Ophavsretligt tegn, varemærke og registreret varemærke i brug

Copyright-tegnet skaber ikke automatisk ophavsret. Vi forklarer, hvad copyright-tegnet, varemærket og det registrerede varemærke betyder, og viser, hvordan de bruges i typografisk sammenhæng.

Kalligrafisk skrifttype med en vis swing

0

Kunsten at skrive smukt er stadig på mode, og derfor er kalligrafi meget populært på mange områder. De, der ikke ønsker at skrive selv, kan finde skrifttyper i en lang række forskellige stilarter på internettet. Vi præsenterer nogle, som de kan bruge kommercielt.

Brug Super Mario-skrifttypen

0

Denne skrifttype har en høj genkendelsesværdi blandt generationer af Nintendo-spillere. Så deres opmærksomhed er allerede garanteret – og for de ældre er der en behagelig følelse af nostalgi.

Opret og konfigurer Microsoft Outlook Away Notes med gratis skabeloner

0

Uanset om det drejer sig om ferie, forretningsrejse eller virksomhedsskifte – et automatisk svar pr. mail er et godt valg til enhver form for fravær. Har du hurtigt brug for en passende formuleret fraværsnotat? Hos os finder du mange praktiske tips og gratis tekstskabeloner til dit næste fravær fra kontoret.

Mumletekst lorem ipsum: Tekstgeneratorer og alternativer

0

Hvordan kan tekst simuleres uden rigtigt indhold? Det er her „lorem ipsum“ kommer ind i billedet. Men hvor får man disse mumletekster fra, og hvilke alternativer findes der?

Konverter PDF til Word – med kun få klik

Ønsker du at redigere teksterne i en PDF-fil for hurtigt og nemt at indsætte dem i et nyt projekt? Vi viser dig, hvordan du kan konverter PDF til Word med Adobe Acrobat og gratis onlinetjenester.

Indsæt punkttegn i InDesign – Basics-vejledning

Hvordan formidler man fordelene ved et produkt meget kort? Man strukturerer dem med punkttegn. I InDesign kan man indsætte punkttegn med kun ét klik. I den forbindelse er funktionerne væsentligt mere omfangsrige end bare at sætte et punkt foran hver linje.