Generer sort hvid i Photoshop – Basics-vejledning

Generer sort hvid i Photoshop

Billeder sort hvid i Photoshop skal have et kraftigt udtryk og være kontrastrige, så de kan udfolde deres virkning. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du ved hjælp af kanalberegningen med kun få kliks kan generere et effektivt billede i sort hvid i Photoshop. Desuden sammenligner vi resultaterne fra kanalberegningen og en nem omdannelse til gråtoner. For de små forskellige og bestemte greb skaber tydelige forskelle ved denne effekt.

Generer lens flare – Photoshop Basics-vejledning

Generer lens flare – Photoshop

Når man tager billeder mod lyskilden, er der mange ting, man skal være opmærksom på. Alligevel kan du indfange en lys solskinsdag med kameraet og endda øge den ved redigeringen med lysglimt- eller lens flare-effekten i Photoshop. Denne Basic-vejledning viser dig, hvordan du med lens flare i Photoshop giver dine billeder et intenst glimt.

Rediger billeder online og gratis: tilskæring og skift af billedstørrelsen

Du har ikke nødvendigvis brug for professionelle værktøjer for at kunne redigere billeder online pænt og hurtigt. Med følgende webprogrammer kan du gratis og uden installation skære billeder til og forstørre eller formindske dem hurtigt og pænt. Vi har testet online-billedredigeringsprogrammer og sammenlignet resultaterne samt deres kvalitet. Til lejlighedsvis redigering har vi også fundet værktøjer, som giver et godt resultat med kun få klik – selv hvis du ønsker rund tilskæring.

Tryk, falsning, hæftning: det sker i Onlineprinters’ produktionshaller – et af Europas største onlinetrykkerier

Få mere at vide om den største offset-trykmaskinpark i 3-B-format i Europa! Døgnet rundt kan kunderne i vores nu 22 landeshops bestille tryksager online – 90 procent af disse trykprodukter stammer i den forbindelse af egen produktion. Følg dine tryksager som fil gennem internettet, til vores medieteknologers kontrolbord og frem til pakken, der er klar til at blive sendt.

De 10 + 1 bedste gratis billedbanker

Når grafikere og marketing managers leder efter billeder til deres kreative projekter, er det ofte kommercielle billedbanker som Getty Images, Shutterstock og Fotolia, som de konsulterer først. Der finder man millioner af billeder mod betaling. Men der findes også interessante alternativer: Onlineplatforme, hvor man kan downloade gratis billeder.

Tryk med sølv finish – sådan opretter du trykfiler rigtigt

Tryk med sølv finish

Sølvfarvede bogstaver på mørk baggrund Hvis man vipper den lidt, skinner finishen og reflekterer lyskilden, mens bogstaverne pga. trykket også løfter sig lidt fra trykstoffet og viser et relief. Sådanne postkort, flyers og visitkort lægger man allerede mærke til fra lang afstand! I denne InDesign-vejledning lærer du, hvordan du opretter trykfilerne til dine egne postkort og visitkort med sølvtryk sølv finish. Desuden stiller vi vores eksempelpostkort gratis til rådighed som designskabelon.

Pop-up tower: en reklamesøjle til 360°-kommunikation

Messevægge, roll-ups, bannere – det er klassikerne blandt messesystemerne. Som 360°-medie og allround-messesystem sørger det såkaldte “pop-up-tower” for dejlig afveksling. Vi forklarer i denne vejledning, hvad der udgør denne over 2 m høje reklamesøjle, og hvad man skal være opmærksom på ved designet af dette messesystem.

Neuromarketing: 5 principper for sælgende flyers

Når man hører begrebet “neuromarketing”, tænker man nok på behagelige dufte i varehuse, speciel belysning i supermarkeder og designet af en karakteristisk lyd, når man lukker bildøren. Neuromarketing står for at opmuntre kunder til et køb. Kort sagt: Hvis man bruger neuromarketing, ønsker man at sælge mere – og hvem vil ikke det?

Bannerproduktion: fra tryk til færdig reklamemiddel

Der skæres, svejses og udføres snørehuller. Bannere hører til kategorien „Tryk i storformat“, og de løber igennem flere bearbejdningstrin i produktionen. Følg vores eksempelbanners vej gennem disse trin til det færdige produkt. I vejledningen Bannerdesign for AHOJ! Souvenirmanufaktur forklarer vi, hvordan designprocessen af et reklamebanner forløber: Fra kundens briefing, designideen og udviklingen af banneret i InDesign til eksporten af de færdige trykfiler. I dette indslag arbejder vi direkte med de fire trin og viser ved hjælp af tre små videoer, hvordan produktionen af banneret forløber.

Opret trykfiler: Photoshop, Illustrator or InDesign?

Der findes et hav af programmer til kreativ produktion. Uanset om billedmontage, logodesign eller tidsskriftslayout: Softwarevirksomheden Adobe alene tilbyder masser af programmer, som er henvendt til specielle anvendelsesområder. I denne workshop lærer du, hvilket program der er beregnet til hvilket anvendelsesformål og hvorfor.