FRITLæGNING af billeder i Photoshop CC 2018 – Photoshop Basics-vejledning

Adobes opdatering til Photoshop CC 2018 giver nogle spændende nye funktioner. En af de mest praktiske er „Vælg motiv“- eller „Subject select“-værktøjet. Her vælger Photoshop med kun et klik selv motiver på en intelligent måde, uden irriterende mange klik. Så kan du straks gå i gang med fritlægning af billeder i Photoshop med en forholdsvis lille indsats. I den følgende vejledning viser vi dig, hvor godt det nye værktøj fungerer, og hvilke fordele det byder på ved fritlægning af billeder i Photoshop.

Som skrevet med fyldepen: Cursive fonts til særlige anledninger

Cursive fonts

Uanset om i et festskrift til et stort jubilæum eller stilfulde invitationskort – cursive fonts sætter et festligt præg på tingene og er derudover supertrendy. Med vores nedenstående udvalg af fonte viser vi hele porteføljen af cursive fonts. Og det bedste ved det er: De er gratis og nemme at installere.

Hvilken skrifttype til brylluppet? 10 gratis fonts til invitationer, menukort o.l.

Wedding fonts

Inden der bliver sagt ”ja”, er der nogle forberedelser, som det kommende brudepar og deres bryllupsplanlæggere står over for: Til udformningen af individuelle bryllupsaviser, menu- og invitationskort har vi nu samlet 10 æstetiske wedding fonts.

Font color: Sådan bruger man kulørte skrifttyper

Font color

En skriftrevolution er på vej: Ny font color kan indeholde flere farver, skygger, teksturer, blandinger og transparenser. Disse skrifttyper er imponerende og byder på avancerede designmuligheder.

Generer Sepia-effekter i Photoshop – Basics-vejledning

Sepia-effekter i Photoshop

Lad dine billeder ældes på en charmerende måde, og rediger dem med den nok mest kendte retroeffekt: Sepia-effekten. Denne Basics-vejledning viser dig de få nødvendige trin i Adobe Photoshop, og hvilke værdier der fører til et naturlig resultat ved redigeringen med Duplex-farvemodusen.

Generer sort hvid i Photoshop – Basics-vejledning

Generer sort hvid i Photoshop

Billeder sort hvid i Photoshop skal have et kraftigt udtryk og være kontrastrige, så de kan udfolde deres virkning. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du ved hjælp af kanalberegningen med kun få kliks kan generere et effektivt billede i sort hvid i Photoshop. Desuden sammenligner vi resultaterne fra kanalberegningen og en nem omdannelse til gråtoner. For de små forskellige og bestemte greb skaber tydelige forskelle ved denne effekt.

Generer lens flare – Photoshop Basics-vejledning

Generer lens flare – Photoshop

Når man tager billeder mod lyskilden, er der mange ting, man skal være opmærksom på. Alligevel kan du indfange en lys solskinsdag med kameraet og endda øge den ved redigeringen med lysglimt- eller lens flare-effekten i Photoshop. Denne Basic-vejledning viser dig, hvordan du med lens flare i Photoshop giver dine billeder et intenst glimt.

Rediger billeder online og gratis: tilskæring og skift af billedstørrelsen

Du har ikke nødvendigvis brug for professionelle værktøjer for at kunne redigere billeder online pænt og hurtigt. Med følgende webprogrammer kan du gratis og uden installation skære billeder til og forstørre eller formindske dem hurtigt og pænt. Vi har testet online-billedredigeringsprogrammer og sammenlignet resultaterne samt deres kvalitet. Til lejlighedsvis redigering har vi også fundet værktøjer, som giver et godt resultat med kun få klik – selv hvis du ønsker rund tilskæring.

Tryk, falsning, hæftning: det sker i Onlineprinters’ produktionshaller – et af Europas største onlinetrykkerier

Få mere at vide om den største offset-trykmaskinpark i 3-B-format i Europa! Døgnet rundt kan kunderne i vores nu 22 landeshops bestille tryksager online – 90 procent af disse trykprodukter stammer i den forbindelse af egen produktion. Følg dine tryksager som fil gennem internettet, til vores medieteknologers kontrolbord og frem til pakken, der er klar til at blive sendt.

De 10 + 1 bedste gratis billedbanker

Når grafikere og marketing managers leder efter billeder til deres kreative projekter, er det ofte kommercielle billedbanker som Getty Images, Shutterstock og Fotolia, som de konsulterer først. Der finder man millioner af billeder mod betaling. Men der findes også interessante alternativer: Onlineplatforme, hvor man kan downloade gratis billeder.