Photoshop-vejledninger

Photoshop er siden starten i 1990 blevet til et uvurderligt hjælpemiddel for alle, som redigerer samt retoucherer billeder og opretter layouts. Men hvis man ikke arbejder med billedredigeringssoftware til dagligt, kan man godt blive overbebyrdet af det enormt store funktionsomfang. Derfor har vi for nylig startet en vejledningsserie — som også har hjulpet mere erfarne designere ved problemer…

Månedens vejledning

Læs mere

Vores månedens favorit kommer fra forskellige serier og kan være en Basics-vejledning, som viser Adobe-nybegyndere eller også viderekomne nogle bestemte workflows og tricks om grundlæggende teknikker. Eller tips til professionelle til at klare omfattende billedredigering.

[td_block_12 custom_title=”Mest læste” post_ids=”8802,6612,4227,5906″ limit=””]

Flere Photoshop-vejledninger

Ikke kun som nybegynder kan man glæde sig over nogle tricks, som hjælper med at kunne klare gentagne redigeringstrin i Adobe Photoshop lidt hurtigere. I vores nye serie gør vi dig fortrolig med forskellige workflows fra nogle bestemte almindelige Photoshop-redigeringstrin. Hvilket filter bruger du til hurtigst muligt at generere et udtryksfuldt sort/hvid-billede, eller hvilke tricks bør man være opmærksom på ved fritlægning af objekter? Her finder du de efter vores mening hurtigste og nemmeste metoder til dagligt Photoshop-arbejde – blandt de mange tusind muligheder i billedredigeringen.

[td_block_12 category_id=”8″ limit=””]

Et større perspektiv: Populære InDesignvejledninger

Leder du efter en InDesign-vejledning? I vores gratis Indesign-vejledningsserie finder du både grundlag og praktiske tips & tricks til viderekomne og professionelle.

[td_block_15 category_id=”4″ separator=””]