Denne skrifttype har en høj genkendelsesværdi blandt generationer af Nintendo-spillere. Så deres opmærksomhed er allerede garanteret – og for de ældre er der en behagelig følelse af nostalgi.
Han er helt sikkert den mest berømte blikkenslager i verden: Mario med overskæg, overalls og kasket. Siden 1983 har den italienske blikkenslager optrådt i sin egen Nintendo-videospilserie. Og han har haft så stor succes, at han så at sige har fungeret som Nintendos “ansigt”. I mellemtiden er der også mange ikke-spillere, der kender ham. Derfor har den (tidligere) Super Mario-skrifttype også opnået en vis berømmelse.

Hvis du vil bruge denne skrifttype, har du to muligheder: Du kan enten downloade den som en skrifttype eller oprette individuelle ord eller tekstpassager i en generator.

Tip: Vi har kontrolleret alle skrifttyper for kommerciel anvendelighed, men kan ikke give nogen garanti. Kontroller derfor venligst den medfølgende skrifttypelicens eller oplysningerne på den respektive downloadplatform (se også Kommerciel brug: Du bør være opmærksom på dette ved indhold fra nettet).

Super Mario-skrifttype til download

Til længere tekster eller hvis du vil bruge denne skrifttype oftere, er det værd at downloade den. De gratis skrifttyper er baseret på den velkendte skrifttype på emballagen til Super Mario-spillene til Nintendo 64.

Super Mario 256

Vær opmærksom på licensbetingelserne og kontakt eventuelt udbyderen, før du anvender det kommercielt.

Til skrifttypen

 

Super Mario FontChlorinap

Denne skrifttype har et andet navn, men den ligner også Super Mario-skrifttypen.

Til skrifttypen

For flere skrifttyper i denne stil, se Comic Fonts til gratis download og Graffiti Font: Hip-Hop-skrifttyper til gratis download.

Super Mario Font fra generatoren

Hvis du kun har brug for et enkelt ord eller korte tekster i Super Mario-udklædning, er en generator alt, hvad du behøver. Du kan vælge mellem Fontmeme og Fontgenerator.eu.

Screenshot af Fontmeme

Ud over skriftstørrelsen kan du også vælge farve og effekter i generatorerne. Dette får dine Super Mario-stilistiske catchphrases til at skille sig ud på en stor måde.

Billedkilder: Kilder: Thanaphat Kingkaew, Ibbleart Via Shutterstock

Skærmbillede fra Fontmeme