Billede af
Over 1 mio. tilfredse kunder
Gratis levering
Tryk samme dag & ekspresforsendelse
Vi er her stadig for dig, og producerer dine
trykprodukter som sædvanligt i høj kvalitet
og til billige priser. Vi håber, du har det godt.
Pas på dig selv og andre!
Oplysninger om produktions- og leveringstider
Fra den 10.04.2020 til den 13.04.2020 er vores produktion lukket. Derfor bliver leveringstiderne forlænget med 2 til 3 arbejdsdage.
Du kan heller ikke kontakte vores kundeservice de dage. Fra den 14.04.2020 kan du igen kontakte os som sædvanligt.
Vi beklager ulejligheden.

8988 6986   Ma-fr 8.00-17.00

Tilmelding til vores nyhedsbrev

Fejl!

Der skete en fejl under registreringen.

Vi kan ikke indtaste dine data.
Prøv igen.

Tak!

Dit Onlineprinters-team

Nyhedsbrev fordele

Kun for kunder, der modtager vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig uforpligtende og gratis til vores nyhedsbrev, og få regelmæssigt spændende tilbud og nyheder om vores trykprodukter.

  • Specialtilbud
  • Interessant information
  • Nye produkter
  • Kampagner og konkurrencer

*

Udfyld feltet.

Kontroller dine indtastninger

Vi foretrækker, at tale direkte med dig. Desværre er det svært, hvis vi "kun" har din e-mailadresse. Vil du fortælle lidt mere om dig selv? Så vil vi gerne byde dig velkommen ved navn.

* Obligatoriske felter

Wir verwenden Ihre Angaben zunächst, um Ihnen eine E-Mail zur Bestätigung Ihrer Anmeldung zuzusenden. Erst nach Bestätigung Ihrer Anmeldung verwenden wir Ihre E-Mail-Vi bruger dine oplysninger i første omgang til at sende dig en e-mail for at bekræfte til tilmelding. Først efter bekræftelsen af din tilmelding bruger vi din e-mailadresse til regelmæssigt og gratis at sende dig nyheder om emnet tryk samt spændende tilbud. Selvfølgelig ønsker vi kun at sende informationer til dig, som er praktiske for dig, og analyserer i den forbindelse din brugeradfærd i vores onlineshop ved hjælp af cookies, efter du har modtaget et nyhedsbrev. Selvfølgelig kan du fortryde din indvilgelse i denne behandling og modtagelsen af nyhedsbrevet til enhver tid, f.eks. ved at sende en besked til vores kundeservice. Yderligere informationer finder du i Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Afmelding af vores nyhedsbrev

Fra at fjerne dig permanent fra vores nyhedsbrevsystem, skal du bare indtaste din e-mailadresse, som du sidst har fået sendt nyhedsbrevet til.