Balloner

BALLONER MED TRYK SKABER GLÆDE

Hvis du vil sætte din virksomhed i scene på events eller messer på en påfaldende måde, kan du f.eks. købe balloner med tryk. Med dit individuelle reklamebudskab og dit firmalogo som tryk sørger de luftige reklameartikler for opmærksomhed hos dine målgrupper. Kulørt og fyldt med helium svæver dine reklameballoner med tryk over hovederne på de besøgende og kan således bruges som effektive, men billige vejvisere til din virksomhed på overfyldte messe- eller sportsarrangementer samt på festivaler. Det er praktisk: Balloner med tryk kan bruges som dekoration på din stand eller uddeles som kulørte give-aways til arrangementer. Ved balloner med tryk tænker man nærmest automatisk på børn eller endda tilbage på ens egen barndom. Sikke en masse glæde man fik ud af ballonerne. Brug denne positive følelse, og glæd interesserede, kunder og forretningsforbindelser med sjove motiver eller seje slogans på reklameballonerne. For en vedvarende reklameeffekt bør du selvfølgelig integrere din virksomheds logo i motivet.

KULØRTE BALLONER MED TRYK TIL DIN MARKETING

Hvis du ønsker balloner med tryk, står der reklameballoner i forskellige farver og former til rådighed i vores onlineshop. Ud over de klassiske reklameballoner kan du hos os også bestille hjerteballoner. Brug hjerteballonerne ikke kun til bryllupper og fødselsdage, men få dem trykt med dit logo, og brug dem som reklameballoner til salgskampagner til valentinsdag. Ved klassikerne kan du vælge mellem flere end 15 forskellige farver og kan derudover vælge, om diameteren af dine balloner skal være 27 cm eller 30 cm. Efter ønske trykker vi dine reklamer ikke kun på en side på reklameballonerne, men på begge sider. Således bliver dit reklamebudskab altid synligt, uanset hvordan vinden og ballonerne vajer. Kvaliteten af vores produkter er meget vigtig for os. Derfor består ballonerne af naturlatex og er 100 % biologisk nedbrydelige. Dine balloner med tryk fås med en eller to staffagefarver og dit individuelle motiv. Ligesom ved mange andre reklameartikler har vi også her brug for trykfilerne for ballontrykket som vektorgrafik. For kun på den måde kan vi trykke dit logo tydeligt og uden pixel. På grund af forskellige påvirkninger som f.eks. dagslys kan der opstå en forandret tryk- og farvegengivelse på ballonerne.

BILLIGE OG PASSENDE TIL ENHVER ANLEDNING: BALLONER MED TRYK

Intet event, ingen fest uden balloner! Uanset om til reklame- eller private formål: Balloner med tryk fås til enhver anledning. For reklameballoner er ideelle til fest og farver: fra afdelings- eller forretningsåbninger og jubilæumskunder, firmafester, sponsoraktiviteter til messer og events. Reklameballoner sørger for, at den gode stemning bliver endnu bedre. Uanset om fødselsdage, bryllupper eller firmafester: Balloner med tryk kan bruges på mange forskellige måder og spreder reklamebudskaber og seje slogans oppefra. Du kan uddele balloner i stor stil som enkelte give-aways eller i en goodie-bag sammen med andre reklamegaver. Hvis du puster dine balloner med tryk op, kan du også binde en gave fast på dem. På den måde bliver der straks lagt mærke til dig og din virksomhed. Hvis du vil bruge balloner med tryk som reklamegaver til et arrangement, bør du på forhånd overveje, om du ikke vil uddele dem pustet op. I dette tilfælde kan du hos os også bestille passende ballonbærepinde. Hjerteballoner samt klassiske balloner med tryk med dit individuelle motiv fås hos os allerede fra et oplag på 100 stk. pr. farve. Bestil helst et forråd af de billige reklameartikler med det samme og i forskellige farver, så har du altid nogle ved hånden.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind