Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Plastkort

PLASTIKKORT MED TRYK: FRA ID-KORT TIL VISITKORT

Plastikkort i kreditkortformat er perfekt egnet som kundekort, bordkalendere, visitkort og ID-kort til medarbejdere. Vælg ved behov mellem standard-plastikkort, kort med underskriftsfelt, plastikkort med magnetstribe til datalagring eller kombinerede versioner. Takket være det kendte kørekortformat med afrundede hjørner passer vores plastikkort i enhver pengepung hos dine kunder. Materialet "760 µ hårdt PVC" er særlig robust og vejrbestandigt.

STABILT MATERIALE OG KVALITETSTRYK

Når du får trykt plastikkort, trykker vi dit ønskede motiv på de valgte plastikkort og sørger for den højeste kvalitet ved forarbejdningen. Vi trykker kortene af PVC med dobbeltsidet farvetryk (4/4) i offsettryk eller digitaltryk, så du har mange friheder ved designet. For at øge holdbarheden får kortenes overflade derudover en finish. Lyse designs laminerer vi med en blank folie og mørke designs får en mat finish. Det beskytter ikke kun mod slid og ridser, men ser også rigtig godt ud. Hvis du ønsker at få trykt plastikkort, skal du sørge for, at trykfilerne har en høj kvalitet for at få et fremragende resultat. Her skal du også huske på, at vi afrunder hjørnerne som standard, så formatet af vores plastikkort er det samme som det af ID-kort, kørekort osv.

PLASTIKKORT MED TRYK KAN ANVENDES PÅ MANGE FORSKELLIGE MÅDER

Efterlad et godt indtryk ved møder ved at give din modpart et flot visitkort af plastik. Vi trykker plastikkort med dine kontaktoplysninger og dit firmalogo, så du kan pleje forretningsforbindelser på en særlig stilfuld måde. Plastikkort kan også med fordel bruges som medlemskort, check- og adgangskort. Efter ønske fremstiller vi dine medlems- og ID-kort også som magnetkort, som kan registreres af læseenheder. Det skaber mulighed for en entydig identifikation.

Således kan plastikkort med tryk f.eks. bruges som døråbnere til dine lokaler. Andre anvendelsesmuligheder er registreringen af arbejdstider og brugen af en medarbejderkonto (f.eks. i kantinen). Et populært middel til kundebinding er desuden de såkaldte bonuskort. Også i din virksomhed kan du nu introducere et sådant plastikkort til billige penge. Beløn de mest loyale kunder med attraktive præmier, og forbedr mærkeloyaliteten, ved at dine kunder altid har et kort med dit logo på sig i deres pengepung. En personalisering af forretningskorene er mulig ved hjælp af plastikkort med underskriftsfelt.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Plastkort"

Hvad bruges magnetstriben på plastkortene til?

Plastkort med magnetstribe bruges som datamedie, fx til medarbejder-ID-kort, kunde- eller bonuskort. På en magnetstribe som opfylder ISO-standarden 8711 kan der gemmes data på tre spor med en samlet kapacitet på ca. 1024 bit.

Til hvilke formål er de forskellige typer plastkort egnet?

Plastkort kan med fordel anvendes som visitkort eller som lommekalender. Plastkort med et underskriftsfelt egner sig især til medarbejder-ID-kort, kunde- eller bonuskort. Hvis du vil bruge kortene som datamedie, anbefaler vi plastkort med magnetstribe.

Hvor holdbar er plastkort?

Takket være den hårde 760 µm PVC-plast med en tykkelse på 0,76 mm er vores plastkort meget stabile. Derudover er de slid- og vejrbestandige. Bestil nu!
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind