Plastkort

PLASTIKKORT MED TRYK: FRA ID-KORT TIL VISITKORT

Plastikkort i kreditkortformat er perfekt egnet som kundekort, bordkalendere, visitkort og ID-kort til medarbejdere. Vælg ved behov mellem standard-plastikkort, kort med underskriftsfelt, plastikkort med magnetstribe til datalagring eller kombinerede versioner. Takket være det kendte kørekortformat med afrundede hjørner passer vores plastikkort i enhver pengepung hos dine kunder. Materialet "760 µ hårdt PVC" er særlig robust og vejrbestandigt.

STABILT MATERIALE OG KVALITETSTRYK

Når du får trykt plastikkort, trykker vi dit ønskede motiv på de valgte plastikkort og sørger for den højeste kvalitet ved forarbejdningen. Vi trykker kortene af PVC med dobbeltsidet farvetryk (4/4) i offsettryk eller digitaltryk, så du har mange friheder ved designet. For at øge holdbarheden får kortenes overflade derudover en finish. Lyse designs laminerer vi med en blank folie og mørke designs får en mat finish. Det beskytter ikke kun mod slid og ridser, men ser også rigtig godt ud. Hvis du ønsker at få trykt plastikkort, skal du sørge for, at trykfilerne har en høj kvalitet for at få et fremragende resultat. Her skal du også huske på, at vi afrunder hjørnerne som standard, så formatet af vores plastikkort er det samme som det af ID-kort, kørekort osv.

PLASTIKKORT MED TRYK KAN ANVENDES PÅ MANGE FORSKELLIGE MÅDER

Efterlad et godt indtryk ved møder ved at give din modpart et flot visitkort af plastik. Vi trykker plastikkort med dine kontaktoplysninger og dit firmalogo, så du kan pleje forretningsforbindelser på en særlig stilfuld måde. Plastikkort kan også med fordel bruges som medlemskort, check- og adgangskort. Efter ønske fremstiller vi dine medlems- og ID-kort også som magnetkort, som kan registreres af læseenheder. Det skaber mulighed for en entydig identifikation.

Således kan plastikkort med tryk f.eks. bruges som døråbnere til dine lokaler. Andre anvendelsesmuligheder er registreringen af arbejdstider og brugen af en medarbejderkonto (f.eks. i kantinen). Et populært middel til kundebinding er desuden de såkaldte bonuskort. Også i din virksomhed kan du nu introducere et sådant plastikkort til billige penge. Beløn de mest loyale kunder med attraktive præmier, og forbedr mærkeloyaliteten, ved at dine kunder altid har et kort med dit logo på sig i deres pengepung. En personalisering af forretningskorene er mulig ved hjælp af plastikkort med underskriftsfelt.