Vægkalendere

VÆGKALENDERE: OVERBLIK OVER HELE ÅRET

Med vægkalendere i XXL-format har du et overblik over hele året på væggen. Takket være den overskuelige opdeling med en måned pr. kolonne er der nok plads til aftaler som f.eks. medarbejdernes fødselsdage eller ferieperioder. Tænk ikke kun på dit eget kontor, når du bestiller, men også på forretningsforbindelser og kunder: For vægkalenderne med dit logo som tryk er meget velegnede som reklamegaver. Når du får trykt vægkalendere, kan du vælge mellem forskellige formater af kompakte vægkalender i A3 til XXL-kalenderen i A0. Desuden kan du f.eks. også vælge formatet B1 (70 x 100 cm). Med kunsttrykpapir får du sat dit logo godt i scene, fordi det bestrøgede papir sørger for en brillant farvegengivelse. Du kan bestille vægkalendere allerede fra et oplag på 25 stk.

Hvis du ønsker at få trykt vægkalendere, kan du selvfølgelig bestille i vores onlineshop, som du plejer, og til sidst uploade dine trykfiler. Udvalgte kalenderformater fra A3 til A0 står til rådighed i vores Design online-værktøj. Din fordel: Design vægkalendere online uden ekstra programmer, og betal den samme pris som i shoppen. Der kan du også oprette og få trykt yderligere produkter som f.eks. månedskalendere med ét ark eller vægkalendere med månedsoversigt og tolv forskellige billeder.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind