Hæfter/Magasiner

TRYK KLASSISKE HÆFTER TIL DINE REKLAMER

Hæfter er et populært instrument i virksomheders marketing-mix og bidrager til at nå mange forskellige mål - fra virksomhedspræsentationer til produktmarkering. Uanset om global koncern, små eller mellemstor virksomhed her i landet eller lokal forening: Hæfter kan anvendes på mange forskellige måder. Klassikere, som også er favoritter hos vores kunder, er hæfter i A4-format. Vi trykker alle hæfter på kunsttrykpapir af høj kvalitet, efter valg med hæftning, binding eller limning. Desuden kan du få trykt hæfter i små oplag allerede fra ét eksemplar!

HÆFTER VS. KATALOGER: HÆFTNING, BINDING OG LIMNING

I vores onlineshop skelner vi mellem hæfter og kataloger, alt efter hvordan de bliver holdt sammen. Mens vi samler hæfter med klammer, øjeklammer, spiralbinding eller klæbefals, limes kataloger hos os altid eller hæftes sammen med garn. Uanset om klammer, binding eller limning: Alle forarbejdningsformer er stabile og giver særlige fordele.

Oftest får vores kunder trykt hæfter med klammerhæftning, som holder op til 80 sider plus omslag sammen. Klammerne giver den fordel, at siderne kan slås næsten fladt op, og billederne og andre motiver således bliver sat meget godt i scene. Desuden er klammer meget diskrete.

Men også andre hæftningstyper har nogle fordele: Øjeklammer egner sig fremragende til hæftning af hæfter i ringbind, spiralbindingen, også kendt som Wire-O-indbinding, kan derimod med fordel bruges til at bladre og slå op på bestemte sider. Få sider kan desuden limes i ryggen. Fordelen er: Det ser ud, som om siderne holdes sammen af sig selv. Hvis du har særligt meget indhold, anbefaler vi i øvrigt kataloger med limbinding.

BESTIL FORTRYK FOR HÆFTER

Ønsker du hæfter tryk i et stort oplag, men vil først få et indtryk af trykresultatet? Ved hver ordre kan du valgfrit bestille et prøvetryk layout (kontrolplot), dvs. en udskrift på kunsttrykpapir, for at kontrollere rækkefølgen af siderne, placeringen, visningen og andre kendetegn. Desuden kan du rekvirere et farveprøvetryk (korrektur af titelbladet), en farvetro udskrift af titelbladet på et særligt korrekturpapir.