Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Hæfter/Magasiner

TRYK KLASSISKE HÆFTER TIL DINE REKLAMER

Hæfter er et populært instrument i virksomheders marketing-mix og bidrager til at nå mange forskellige mål - fra virksomhedspræsentationer til produktmarkering. Uanset om global koncern, små eller mellemstor virksomhed her i landet eller lokal forening: Hæfter kan anvendes på mange forskellige måder. Klassikere, som også er favoritter hos vores kunder, er hæfter i A4-format. Vi trykker alle hæfter på kunsttrykpapir af høj kvalitet, efter valg med hæftning, binding eller limning. Desuden kan du få trykt hæfter i små oplag allerede fra ét eksemplar!

HÆFTER VS. KATALOGER: HÆFTNING, BINDING OG LIMNING

I vores onlineshop skelner vi mellem hæfter og kataloger, alt efter hvordan de bliver holdt sammen. Mens vi samler hæfter med klammer, øjeklammer, spiralbinding eller klæbefals, limes kataloger hos os altid eller hæftes sammen med garn. Uanset om klammer, binding eller limning: Alle forarbejdningsformer er stabile og giver særlige fordele.

Oftest får vores kunder trykt hæfter med klammerhæftning, som holder op til 80 sider plus omslag sammen. Klammerne giver den fordel, at siderne kan slås næsten fladt op, og billederne og andre motiver således bliver sat meget godt i scene. Desuden er klammer meget diskrete.

Men også andre hæftningstyper har nogle fordele: Øjeklammer egner sig fremragende til hæftning af hæfter i ringbind, spiralbindingen, også kendt som Wire-O-indbinding, kan derimod med fordel bruges til at bladre og slå op på bestemte sider. Få sider kan desuden limes i ryggen. Fordelen er: Det ser ud, som om siderne holdes sammen af sig selv. Hvis du har særligt meget indhold, anbefaler vi i øvrigt kataloger med limbinding.

BESTIL FORTRYK FOR HÆFTER

Ønsker du hæfter tryk i et stort oplag, men vil først få et indtryk af trykresultatet? Ved hver ordre kan du valgfrit bestille et prøvetryk layout (kontrolplot), dvs. en udskrift på kunsttrykpapir, for at kontrollere rækkefølgen af siderne, placeringen, visningen og andre kendetegn. Desuden kan du rekvirere et farveprøvetryk (korrektur af titelbladet), en farvetro udskrift af titelbladet på et særligt korrekturpapir.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Hæfter/Magasiner"

Hvad bør indholdet i et hæfte/magasin være?

Som det første bør du definere målgruppen for hæftet/magasinet. På grundlag af dette kan du fastlægge hvad for et hæfte/magasin det skal blive, fx en virksomhedsrapport, imagebrochure, et jubilæumshæfte, et kundemagasin osv. En imagebrochure indeholder især emner som dine produkter/serviceydelser, virksomhedsfilosofien og markedspositionen. For at du ikke glemmer noget kan du i vores magasin finde en tjekliste med alle vigtige punkter vedrørende indholdet. Vigtigt: Pas på du ikke taber den røde tråd så skal du nok få et i sig afstemt hæfte/magasin. Følgende emner bør du tage op i et kundehæfte/kundemagasin: Leder, indholdsfortegnelse og impressum. Derudover har du tilstrækkelig plads til egne rubrikker som fx reportager eller præsentationer og introduktioner af produkter/serviceydelser. Yderligere emner kunne være aktuelle nyheder, fx fra din branche. Vær dog altid opmærksom på at dit hæfte/magasin er informativ og underholdende og at læseren betragter det som en merværdi. Dette kan fx være værdifulde tips til dine produkter eller helt generelle tips.

Hvordan bør et hæfte/magasin være opbygget?

Hæftet/magasinet er opdelt i omslagssider og indholdssider. Så start med at sætte titelsiden (forsiden) op. Fortsæt derefter med indholdssiderne begyndende med indledningen og indholdsfortegnelsen på side tre. De generelle rubrikker danner rammen, indenfor hvilken du efterfølgende kan indbygge dine individuelle emner. Som afslutning kommer en yderligere omslagsside (bagsiden), som du kan designe svarende til titelsiden.

Hvilket filformat skal jeg bruge til hæftets/magasinets udkast?

Vi foretrækker fortløbende enkeltsider i en PDF-fil, som vi så bruger til at udskyde indholdssiderne dvs. opsætning og placering af siderne på trykarket. Hvis du har arbejdet med dobbeltsider i dit layoutprogram, beder vi dig om at eksportere disse som fortløbende enkeltsider.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind