Brevpapir

TRYK BREVPAPIR TIL FORRETNINGEN

Til trods for det stigende antal af ud- og indgående e-mail spiller breve stadig en vigtig rolle i hverdagen på kontoret og i privatlivet. Dagligt modtager vi regninger, kundeinformationer, forsendelser og andre skrivelser. For at stikke frem i massen af postforsendelser er en påfaldende kuvert et vigtigt element. Men det helt afgørende er stadig selve skrivelsen. Få derfor brevpapir tryk, som er overbevisende helt ned i den mindste detalje: fra designet, formatet samt papirtypen og basisvægten til finishen! Vi viser dig hvordan.

UNIK: VORES EKSKLUSIVE BREVPAPIR

Netop i forretningslivet bruger vi brevpapir til at sende særligt vigtige skrivelser. Hvorfor? Fordi vil ønsker at fremhæve vores beskeder, så de er noget andet og mere end e-mails, som vi nærmest sender hvert minut. Netop derfor bør du eksklusivt brevpapir tryk, som er specielt og unikt. Det er f.eks. muligt med vores eksklusive papirtyper. Dertil hører vores strukturerede lærredspapir, Bio Top-papir, som er blevet bleget hvidt med ilt og produceret særligt miljøvenligt, samt papirtypen Vergé beige fra Gmund af 100 procent bomuld. Alle papirtyper er velegnet til inkjetprintere og almindelige brevforsendelser og kan således nemt anvendes i hverdagen!

Tip: I vores omfattende hæfte med papirprøver finder du vores komplette udvalg af papirtyper og finishteknikker. Så bliver det endnu nemmere at vælge det rigtige materiale!

KLASSISK KONTORKOMMUNIKATION MED OFFSET-BREVPAPIR

Brevpapir kan også efterlade et professionelt indtryk helt uden spændende papir. Klassikeren på mange kontorer er brevpapir af offsetpapir med en vægt på 80 g/m² eller 90 g/m². Fordelen ved denne papirtype er: Du kan bruge det som printerpapir i en laserprinter, du kan skrive på det og stemple det. Desuden kan du hos os få brevpapir tryk, som på forsiden og/eller bagsiden har tryk med en, to eller fire farver. På den måde får dit brevpapir dit helt personlige præg.