15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Messevægge

DEN MOBILE MESSEVÆG: ET BLIKFANG PÅ MESSESTANDEN

Med en messevæg kan du gøre opmærksom på dig selv på en stor flade. Uanset om virksomhedslogo, egne billeder, produkter, tilbud eller andre kommunikationsbudskaber, på en flade på mere end fem kvadratmeter kan du nemt få rettet de besøgendes opmærksomhed på din messestand. Her bør du være særlig opmærksom på, hvordan du designer og får trykt din messevæg. Følgende gælder: Mindre er mere! Sørg ved dit messevæg design for, at det ikke bliver overlæsset. Koncentrer dig om nogle få nøgleelementer, sats på tydelige tekstbudskaber, og brug farver og skriftstørrelser, som er godt synlige selv ved ekstreme lysforhold og fra lang afstand.

MESSEVÆG TIL NEM OPSTILLING OG NEDTAGNING

Vores mobile messevæg består af et sammenklappeligt stativsystem af metal og en 250 g/m² tyk stofvæg af polyesterstof, som på forsiden får firefarvet tryk. Den trykte del af vores messevæg bliver fremstillet af det samme materiale som f.eks. også stofferne af vores messediske, messevægge med lynlås og roll up displays. Kombination af de forskellige produkter giver et harmonisk samlet billede ved messestanden, som understøttes af et ensartet design af de enkelte elementer. Anvend messevæg designet en til en, eller brug farver, skrifttyper og grafikker igen ved dit kommende messestandsudstyr.

Vores messevæg får du sammenlagt i en transportkuffert med hjul. Du kan bruge den mobile messevæg fleksibelt ved forskellige arrangementer. Desuden kan du ved bestillingen vælge, om du også ønsker to passende halogenprojektører.

LIGE OG BUEDE LØSNINGER TIL ALLE LOKALESITUATIONER

I vores sortiment har vi en lige og buet messevæg. En messevæg er en lige væg med et sammenklappeligt messesystem og en stofvæg, som fastgøres med velcrobånd. En messevæg med lynlås fås som lige og buet messevæg, som består af aluminiumsstænger, der kan sættes sammen, og som betrækkes med en stofvæg. De kan lukkes og åbnes med en lynlås på siden. Valget af en egnet form af en messevæg retter sig efter, om du f.eks. vil stille din messestand op i et hjørne eller på en lige strækning, foran en væg eller et vinduesparti, eller efter, hvad der passer bedst til dit messekoncept. De kan med få greb fastgøres på den øvre kant af din messevæg, så den trykte forside af din messevæg belyses nedefter.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind