Bøger med hardcover

Få trykt bøger, og præsenter dem med høj kvalitet

Ønsker du at klargøre og præsentere din virksomhedspræsentation eller produktportefølje for partnere og kunder med høj kvalitet? Så få trykt bøger. Udstyret med hardcover er de mere robuste og langtidsholdbare end hæfter og magasiner. Det er en stor fordel, især for indhold, som bruges meget som f.eks. produktpræsentationer, vejledninger eller bøger med vejledninger. Takket være den faste cover ligger disse bøger ikke kun godt i hånden, men virker derudover også meget elegante.

I vores online-trykkeri kan du vælge mellem forskellige bogformater, bl.a. standardformater. A5 er klassisk velegnet til trykprodukter med meget tekst som f.eks. lomme- og fagbøger. Hvis du derimod ønsker at få trykt bøger med mange illustrationer f.eks. af produkter, kan man med fordel bruge A4. Det format er perfekt egnet til billedbøger og præsentationer med mange grafikker, fotos og billeder.

Cover og binding af bogtrykket

Hardcoveret består af et omslag af kunsttrykpapir med en papirtykkelse på 150 g/m² og en 2 mm tyk maskinkarton som forstærkning. På den måde bliver coveret stabilt, og du kan samtidig nyde det fleksible design. Du kan desuden forsyne omslaget med en finish: En mat, blank eller soft touch-filmlaminering sørger for en vis elegance. Oplysning: Hvis du til papiret i boget vælger enkeltfarvet tryk, kan du alligevel designe coveret med farver.

Når vi trykker bøger, anvender vi en binding af høj kvalitet: PUR-limbinding. Denne bindingstype er fremragende egnet til kataloger og bøger, fordi den har en lang levetid og er langtidsholdbar. Forskelligt fra den billige hotmelt-limbinding kan limen ved denne kvalitetsbindingstype nemlig ikke opvarmes igen efter afkølingen. PUR-limbinding er temperaturbestandig.

Få trykt bøger valg af indmad

Inden du får trykt bøger, bør du overveje, hvilke farver trykket af indmaden skal have. I vores onlinetrykkeri har du mulighed for at bestille firefarvet indmad. Det kan du designe frit. Således kan man fint iscenesætte billeder og grafik. Hvis indholdet i dine bøger kun består af tekst, kan man med fordel bruge varianten med enkeltfarvet tryk. Indholdet kan have mellem 48 og 328 sider. Desuden kan man vælge mellem forskellige papirtyper. Udvalget består af følgende papirtyper: Kunsttrykpapir og værktrykpapir. Kunsttrykpapir viser sit værd med en god billedgengivelse og fås i forskellige papirtykkelser. Værktrykpapir gælder som typisk bogpapir, hvilket udviser en højere volumen ved den samme arkvægt sammenlignet med kunsttrykpapir. Det er særlig velegnet til tryk af fuldtoneillustrationer samt tekster.

Få trykt bøger i store oplag, eller bestil enkelte eksemplarer

Vi fremstiller bøger med hardcover i digitaltryk af høj kvalitet. Forskelligt fra offsettryk skal der her ikke belyses nogen trykplader . Derfor kan du til bogtrykket også bestille et enkelt eksemplar. At få trykt bøger er hos os således muligt i små oplag og i store oplag på flere hundrede bøger.