Huskesedler

HUSKESEDLER: EN SUCCESHISTORIE

Utallige forsøg at erstatte huskesedler med klassisk tryk med digitale varianter er mislykkedes: Uanset om Microsoft Office eller et helt nyt iværksætterværktøj - der er endnu ikke blevet udviklet noget software, som for alvor har kunnet true de små limsedler. Hvad er årsagen til det? Huskesedler kan tages med overalt, er billige og kan placeres næsten alle steder. Og de opfylder altid deres formål om at minde på en påfaldende måde om aftaler eller ærinder.

Den mest enkle form af huskesedler er uden tryk, men du kan også få dit individuelle tryk på huskesedlerne. Det åbner helt nye muligheder. Således kan man f.eks. fremstille billige messe- og kundegaver, som vedvarende leder tankerne hen imod din egen virksomhed og/eller dens produkter. Internt i virksomheden kan de forsynes med yderligere informationer, f.eks. navnet på en medarbejder. På den måde kan sedlen hurtigt indordnes.

SÅDAN FÅR DU TRYKT OG PERSONALISERET HUSKESEDLER

Det nemmeste er at få trykt dit firmalogo og derudover et telefonnummer eller en mailadresse som kontaktoplysninger på huskesedlerne. Alt efter branchen kan man evt. bruge flere motiver. Også billeder eller illustrationer er principielt mulige. Men sørg for at designe huskesedlerne på en sådan måde, at det ikke går ud over funktionaliteten af de praktiske sedler. Der bør altid være nok ledig plads. Hvis der næsten ikke er plads til at skrive noter på den færdige blok, så bruges den nok heller ikke så meget. Hvis man har brug for mere plads, er små blokke evt. et bedre valg.
Derudover skal du også være opmærksom på den pågældende limningsside på huskesedlerne, så dit tryk også er placeret på det rigtige sted. I definitionerne, som du finder under Detaljer på den pågældende produktside, er denne side skitseret tilsvarende.

FORMER OG VARIANTER

Ikke kun huskesedlernes overflade (forside) giver noget spillerum til den individuelle udformning. Du har også flere valgmuligheder til rådighed, hvad formen angår. Brug ekstraordinære udsparinger som f.eks. hjertet eller tommelfinger op-hånden for at få trykt dine huskesedler endnu mere individuelle og unikke. Huskeseddelblokkene i standardformater kan efter eget valg også forsynes med et softcover. På den måde skaber du en ekstra reklameflade til et flot motiv eller yderligere informationer.