Bølgeplast

FÅ TRYKT BØLGEPLAST, OG SKAB SYNLIGE REKLAMER

Bølgeplast med tryk byder på en stor reklameflade og egner sig således godt som blikfang på vægge, byggepladshegn og entrédøre. Men også indendørs er de lette plader af bølgeplast synlige og kan hurtigt anbringes som informationsskilte. Plader af bølgeplast er plader af polypropylen, et plastmateriale, der kan genbruges, og er stabilt til trods for dets lette vægt. Hvis du bestiller plader af bølgeplast i små oplag, trykkes reklameskiltene med digitaltryk. Således er mængder fra 1 stk. mulige. Inden vi trykker plader af bølgeplast, er de hvide. Polypropylen er et bestandigt termoplast. Trykfarverne UV-tørres, så trykbilledet sidder sikkert fast.

FORDELE: VEJRBESTANDIGT MATERIALE MED STABIL HONEYCOMB-STRUKTUR

Hvis du får trykt plader af bølgeplast, anbefales det at anvende dem især til udendørsreklamer. Der klarer de vind og vejr i lang tid og bukker heller ikke under for et kraftigt regnskyl. Pga. den lave egenvægt kan reklameskiltene nemt transporteres, hvis du vil placere dem på hegn eller lignende. Men disse plader af bølgeplast er også populære indendørs, fordi de nemt kan tages med på messer eller konferencer. Den lave vægt resulterer af honeycomb-strukturen indvendigt, som har mange tomrum, men som giver stabilitet til pladerne. Hvis du ønsker at få trykt et stort oplag af bølgeplast plader, så består disse plader indvendigt af en lamelstruktur. Disse plader kaldes også for kanalplader.

Brugen af plader med tryk er meget udbredt i reklameteknikken. Hos os kan du ud over bølgeplast også få trykt hårdskumsplader, blødskumsplader og akrylglas.

BØLGEPLAST I STANDARDFORMAT ELLER EFTER MÅL

Vi trykker bølgeplast enkeltsidet og dobbeltsidet. I den forbindelse har du et stort udvalg af formater. Til plakatlignende reklamer kan man med fordel bruge almindelige mål efter standardformater, men der står også større formater som f.eks. 100 x 2000 cm til rådighed. Vores materiale tilbyder vi i to varianter, hvad angår tykkelse og fladevægt. Konkret kan du vælge mellem 3 mm tykke plader med 450 g/m² og 5 mm tykke plader med 750 g/m². Derudover kan du få tilpasset disse standardformater med din individuelle konturskæring og således give dine bølgeplast plader den ønskede form. Denne skærekontur kan du nemt oprette i dine trykfiler og overføre til os.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind