Messebord

DIT MESSEBORD: TIL AT PRÆSENTERE PRODUKTER OG FØRE SAMTALER

Til små messer, hjemmemesser og eller næste åbent hus-arrangement: Et messebord bidrager til en professionel optræden af din virksomhed til arrangementer. På et messebord kan du f.eks. præsentere produkter, hæfter, magasiner, flyers i en flyerholder for kunderne og reklamegaver som f.eks. USB-stik eller powerbanks på attraktive måder. Bordet kan ligeledes bruges som salgsdisk eller som et sted, hvor man udveksler ideer. Registrer data fra dine besøgende og interessenter med kuglepen og papir eller ved hjælp af mobile enheder og apps. Bordet giver nok plads til dine kampagne- og salgsaktiviteter - i trykt eller digital form.

PLANLAGT MESSEDESIGN TIL AT OPFYLDE DINE MÅL

Netop ved mindre messestande er en messevæg og et messebord vigtige dele af virksomhedspræsentationen. Ved at begge elementer, messebord og messevæg, afstemmes i forhold til hinanden, får man et harmonisk samlet billede. Planlæg i den forbindelse et messedesign, som senere både kan ses på messevæggen og på dit messebord. For en ensartet optræden hele vejen rundt kan du inddrage flere materialer som f.eks. flyers eller reklameartikler i messedesignkonceptet. F.eks. kan du få trykt det samme design på alle produkter, eller du kan afstemme designelementer som f.eks. farver, skrifttyper og grafik i forhold til hinanden. Også på lang sigt er vores messebord og vores messestand perfekte til ensartede messeoptrædener: Anskaf dig stativet én gang, og bestil bordbeklædningen hver gang på ny, så den passer til arrangementet og dine mål.

PRAKTISK ALLROUND-VÆRKTØJ: MESSEBORD MED BORDPLADE O.L.

Vores lige messeborde består alle sammen af et metalstativsystem, der kan foldes, en sølvfarvet bordplade, plasthylder og en bordbeklædning af trykt polyesterstof. Bordet kan opstilles uden hjælpemidler, har plads til at kunne opbevare interne dokumenter og materialer op til 15 kg på en fornuftig måde og er en attraktiv flade til præsentationer, udveksling og salg. Lige så hurtigt kan bordbeklædningen anbringes og fjernes igen helt uden problemer med velcrolukning. Det langtidsholdbare materiale med antistatiske egenskaber dækker bordets forside og sideflader og kan trykkes til kant. Alle dele af dit messebord kan pakkes og transporteres beskyttet i den medfølgende transportkuffert med ruller. Med et individuelt designet messebord kan du sætte enhver messestand i scene, så den bliver til en publikumsmagnet!

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind