Kundeservice (engelsk):  8988 6986   Mandag - fredag 8.00 - 18.00  |  Kontaktformularer

OVERSIGT

Vi fra Onlineprinters GmbH producerer individuelt designede tryksager som f.eks. flyers, postkort, mapper, plakater, brevpapir, visitkort, hæfter/magasiner, kataloger, markedsføringsredskaber og meget mere i en høj offset- og en fremragende digitaltrykkvalitet.

Rødderne af vores virksomhed ligger i det klassiske trykhåndværk af et mellemstort regionalt accidenstrykkeri. Da vi lancerede vores tyske webshop diedruckerei.de i 2004, var vi et af de første onlinetrykkerier i Europa. Siden 2009 har vi været aktive internationalt, hvor vi opererer under mærkenavnet Onlineprinters.

Flere end 600 medarbejdere arbejder dagligt med ordrerne fra vores 500.000 kunder i flere end 30 lande. Vores sortiment omfatter p.t. 1.400 produkter i over 10 millioner varianter, og vores samlede årlige oplag overstiger to milliarder tryksager. Med 110 offset-trykenheder er vi Europas største trykkeri, der trykker på og bearbejder papir i arkstørrelsen 3b (72 x 102 cm).

Således er vi en af de internationalt førende online-trykserviceudbydere.

Med maskiner med den nyeste teknologi, produktion „Made in Germany“ og vores uddannede fagfolk sikrer vi produkter af den bedste kvalitet – til fornuftige priser.

For vores motto er: Bestil tryksager nemt online! 

© 2009 diedruckerei.de, Shoplösung powered by WEBSALE AG