OVERSIGT

Onlineprinters-gruppen er et af de markedsførende onlinetrykkerier i Europa. Vi producerer individuelle tryksager fra flyers til komplette messestande i egne produktionslokaler for vores flere end 1.000.000 kunder i 30 lande i Europa.

 

I vores firmaafdelinger Fürth og Neustadt an der Aisch i Tyskland, Southend i Storbritannien, Aarhus i Danmark og Stettin i Polen fremstilles, efterbehandles og afsendes der hvert år over 3 milliarder tryksager. 1.660 veluddannede medarbejdere arbejder for vores kunder. Onlineprinters-gruppen har siden 2004 været aktiv inden for onlinetryk og har sine rødder i en klassisk trykvirksomhed, der blev grundlagt i 1984. Vi er en pålidelig samarbejdspartner for B2B-kunder som f.eks. trykkerier, bureauer og videreforhandlere.


 

Mange forskellige produkter og hurtig levering

I onlineshoppen kan du p.t. bestille over 5.000 trykprodukter, bl.a. flyers, plakater, reklamebannere, kataloger og hæfter/magasiner samt roll-up-systemer og præsentationsvægge til messer og arrangementer. Ud over marketingafdelinger i store virksomheder og reklame- og grafiske bureauer bruger også videreforhandlere vores omfattende udvalg og bestiller først og fremmest standardtryksager til gode priser. Vi tilbyder forsendelse uden oplysning om os som producent (whitelabel) og et premiumkundeprogram med attraktive betingelser for vores videreforhandlere. Med funktioner som tryk samme dag (produktion på samme arbejdsdag) kan trykprodukterne med ekspresforsendelse allerede være fremme dagen efter bestillingen. Alle vores kunder kan få gavn af de gode, gennemsigtige priser og muligheden for at bestille døgnet rundt, også med mobile enheder.


 

Informer dig om vores premiumprogram her.

Mærkets filosofi: 3 mærker – et princip

Virksomhedens succeshistorie startede med lanceringen af den første onlineshop under domænet diedruckerei.de. Det er stadig det mærke, som virksomheden er kendt under i Tyskland. 2008 startede den øgede ekspansion til det europæiske udland. Her sælger virksomheden sine trykprodukter til gode priser under mærket Onlineprinters. Siden 2017 har Solopress, et andet meget succesrigt mærke, været en del af Onlineprinters-gruppen. På den måde har virksomheden øget sin tilstedeværelse i Storbritannien. I januar 2018 tilsluttede også den danske onlinetrykudbyder LaserTryk sig Onlineprinters-gruppen. LaserTryk er markedsførende i Skandinavien.

 

Spar penge, skån miljøet

Bæredygtighed og miljøbeskyttelse er integrerede bestanddele af vores forretningsmodel: Puljetrykket, hvor der kombineres flere kundeordre på ét trykark, reducerer tilskæringen til et minimum og sparer papir. Den centrale farveforsyning inden for offsettrykket sørger for mindre emballageaffald. Onlineprinters tilbyder papirtyper med miljømærkerne FSC, PEFC og Blå Engel og derudover også muligheden for „klimaneutralt tryk“. Standardforsendelsen af tryksagerne foretages principielt klimaneutralt.


 

Mere om miljøbeskyttelse hos Onlineprinters

Høje kvalitetsstandarder

Fra oplag 1 til helt store oplag trykker vi efter kendte kvalitetsstandarder såsom ProcessStandard Offset (PSO). Vi var et af de første trykkerier, som også blev kvalitetscertificeret inden for efterbehandlingen. Moderne trykmaskiner råder over automatiske kontrolsystemer, som måler og regulerer farvepåføringen. Alligevel skal hver ordre også kontrolleres af uddannede fagfolk, som foretager slutkontrollen af trykarkene. Efter trykket efterbehandles ordrerne direkte på fabrikken. Et internt kvalitetsstyringssystem sørger for, at kunderne udelukkende modtager førsteklasses trykprodukter.


 

Direkte til alle certificeringer.

Maskinpark

I offsettrykket bruger vi p.t. i alt 189 trykenheder og er Europas største trykkeri, der arbejder med arkformatet 3b (ca. 70 x 100 cm). På offsetområdet satser vi på teknologi fra Heidelberger Druckmaschinen AG, inden for digitaltryk bl.a. på HP Indigo-trykmaskiner. I efterbehandlingen anvendes der f.eks. maskiner fra Horizon og Müller-Martini, i tryk af storformat HP- og Durst-teknik.
 

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind