Postkort

SKRIV SNART IGEN: POSTKORT TRYK TIL PERSONLIGE HILSNER

Personlige beskeder som brev eller postkort bliver sjældnere og sjældnere i den digitale tidsalder. For det meste sendes informationer og reklamebudskaber elektronisk på e-mail, eller der udveksles beskeder på SMS eller via en messenger-tjeneste. Skil dig ud fra mængden af beskeder, og brug helt bevidst haptiske medier som f.eks. postkort eller foldekort til at sætte dit præg på din mærkekommunikation: Hvad med at skrive et postkort til dine kunder eller forretningsforbindelser? Du har mulighed for at bruge kortene som målrettet reklamemiddel og udforme dem i dit design. Vi klarer dit individuelle postkort tryk med dit ønskede motiv, dit logo og reklamebudskab. Uanset om eksisterende eller nye kunder, så kommer dine målgrupper til at lægge mærke til din helt særlige optræden i den almindelige post med postkort i dit corporate design.

POSTKORT TRYK PÅ MANGE FORSKELLIGE MÅDER: DET BEHØVER IKKE ALTID VÆRE FIRKANTET

Du kan få fremstillet postkort i forskellige størrelser. Men vidste du, at du ud over standardstørrelser i firkantet eller kvadratisk form også kan bestille runde og ovale postkort i vores trykkeri? Design f.eks. invitationerne til din næste event påfaldende anderledes, og få trykt ovale postkort. Det øger opmærksomheden i din målgruppe yderligere. Det sker jo ikke så tit, at man får runde breve, flyers eller andre trykprodukter med posten. Om du kun ønsker at glæde helt særlige kunder med et postkort tryk eller vil skrive til hele kundeporteføljen, er op til dig. Bare oplys de ønskede oplag for dit ønskede motiv.

POSTKORT TRYK MED DET HELT SÆRLIGE TOUCH TIL KVALITETSINVITATIONER O.L.

Ud over formatet og formen af dine postkort tryk står der flere muligheder til rådighed til at sætte din personlige besked eller dit reklamebudskab godt i scene. Det vigtige er, at det endelige trykprodukt passer til din virksomhed og dit budskab. Bestem den ønskede basisvægt af papiret ved bestillingen, og vælg også en finish til dine postkort. Strålende smuk: Vi trykker dine eksklusive postkort gerne med dit billede med blank UV-lakering. Så stråler farverne ekstra smukt. Men vi tilbyder også forskellige løsninger til dem, der kan lide postkort med mat finish. Her er også partielle finishes af dit postkort mulige. I sidste ende handler det om smag og behag.

Postkort kan bruges på mange forskellige måder, ikke kun som reklamemiddel eller til invitationer. Brug postkort tryk også som foldede kort eller julekort eller til at sende fødselsdagshilsner til dine forretningsforbindelser. Vi trykker dine postkort også som særligt påfaldende visitkort, så potentielle nye kunder helt sikkert kan huske dig. Desuden kan postkort også bruges helt anderledes, f.eks. som flyers eller billetter. Og hvem havde troet det? Særligt populære er postkort med sjove slogans eller et flot billede. Så hvis man gør sig lidt umage og er kreativ ved designet af individuelle postkort, kan man sikre sig en plads direkte ved kundernes arbejdsplads.