Kalendere

SATS PÅ PRINTVARIANTEN, OG FÅ TRYK KALENDERE

Til trods for den stigende digitalisering af hverdagen er fysiske kalendere en populær afveksling til onlinekalendere på computeren og mobilen. Derudover giver de mulighed for personalisering: Med stifter, klistermærker o.l. kan trykte kalender udformes personligt. Også hvad branding angår, har fysiske kalender en klar fordel over for de digitale varianter. Individuelle ikoner, skrifttyper, farver alt det kan du få trykt på dine kalendere i dit virksomhedsdesign, f.eks. i form af dit logo og slogan.

ET OVERBLIK OVER ALLE AFTALER: VORES KALENDERUDVALG

I vores onlineshop kan du få trykt fire kalendertyper: klassiske enkeltmånedskalendere, tremånedskalendere, firemånedskalendere og hele årskalendere, som viser et overblik over det pågældende antal måneder. Alle kalendertyper fås i forskellige udførelser: i storformat, som vægkalender og som bordkalender. I den forbindelse kan man vælge mellem mange formater: fra det helt store A0-format til det lille mål 8,5 x 5,5 cm. Mest populær hos vores kunder er i øvrigt vægkalendere i A1-format, årskalendere i A4-format, bordkalendere i A5-format og vægkalendere i A4-format.
Vores tip: Ved flersidede vægkalendere kan du vælge mellem spiralbinding og limbinding.

PAPIRTYPER TIL KALENDERTRYK

Der er også et stort papirudvalg for kalendere i vores onlineshop: Vælg mellem kunsttryk-, offset- og hvidt genbrugspapir samt genbrugspap. Til kalendere med billeder anbefaler vi kunsttrykpapir for en realistisk og farveægte gengivelse. Den mest populære papirtype til årskalendere er kunsttrykpapir med basisvægten 250 g/m². Bordkalendere og vægkalendere bestilles oftest med 170 g/m² kraftigt kunsttrykpapir, vægkalendere derimod med kunsttrykpapir med 150 g/m².