Kuverter

TRYK KUVERTER TIL MANUELLE OG MASKINELLE FORSENDELSER

Vi inddeler vores kuverter på to måder: Kuverter, som skal lukkes manuelt, og kuverter, som maskinen kuverterer. Årsagen ligger i detaljerne: Klapper, som både kan være selvklæbende og med limlukning.

Mens der ved de selvklæbende blot skal fjernes striben på klappen for at kunne lukke kuverten, kræver limlukningen en aktivering af klæbestoffet med fugt fra maskinen.

Uafhængigt af det trykker vi dine kuverter i CMYK eller derudover med en eller to specialfarver (staffagefarver) , så du kan sende dine skrivelser, fakturaer eller andre vigtige beskeder i dit virksomhedsdesign. Til dokumenter og større genstand som f.eks. hæfter og blokke kan du hos os også bestille prøvekuverter i stående format, som altid produceres selvklæbende til selvlukning.

DET PASSENDE FORMAT TIL DIN KUVERT

Hos os får du kuverter og prøvekuverter fra B- og C-serie samt i formatet Q4+. I praksis bruges flest kuverter i C-format. Ved forretningsbreve er kuverter i formatet M65 (C-serie) klassikeren over alle.

Lykønskningskort eller invitationer i A5-formatet sendes derimod oftest i C6-kuverter. Til dokumenter, værdipapirer eller andre vigtige skriver bruges som regel kuverter i C4- eller B4-format, fordi A4-brevene ikke skal foldes, men kan komme helt i.

I øvrigt: I ekstrafunktionerne kan du fastlægge individuelt, om ruden ved dine kuverter skal være i venstre eller højre side, eller om der måske ikke skal være nogen rude.

TRYK KUVERTER TIL MAILINGKAMPAGNER

Vores kuverter er også fremragende egnet til mailingkampagner. Vores anbefaling til reklameindhold, generelle kundeinformationer og andre skrivelser: C5-kuverter med automatisk kuvertering (22,9 mm x 16,2 mm) eller C5/6-kuverter med automatisk kuvertering (22,9 mm x 11,4 mm) med rude i venstre side. Få trykt kuverter med specialfarve, og giv dine forsendelser et individuelt touch. Placer f.eks. dit logo til højre ved siden af ruden eller på kuvertens bagside.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind