Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Stofplakater

FÅ TRYKT STOFPLAKATER - SOM REKLAMEFLADE OG DEKORATION

En stofplakat er et helt særligt blikfang. Stofplakater ser flotte ud og mister ikke deres udstråling selv efter lang tids brug. De er ideelle, hvis man vil sætte sit præg på tingene ved indretningen af dine forretningslokaler, f.eks. med dit logo i storformat eller et flot verdenskort som vægdekoration. Med stofplakater kan man desuden formidle reklamebudskaber på en effektiv måde. Der er ingen grænser for dine muligheder og ideer. Der bruges UV-farver til trykket, så farverne gengives med særlig mange kontraster og brillant. På den måde bliver dine yndlingsbilleder, reklamemotiver eller kampagneslogans sat særlig godt i scene. Hos os kan du også få trykt blot en enkelt stofplakat!

FASTGØR OG UDSKIFT STOFBANNERE PÅ DEN NEMME MÅDE

For at nemmere at kunne anbringe stofbannerne kan du bestille dem med kvalitetslister af aluminium. Takket være de integrerede snørehuller af plast kan stofplakaterne installeres uden problemer og falder garanteret ikke ned fra væggen. Det er også praktisk for en hurtig opbygning. De fås i alle tilgængelige standard- og specialformater. Hvis du allerede har en aluminiumsprofil til stofplakater, kan du hos os også blot bestille trykkene uden system. Således kan du nemt udskifte dine stofplakater og bliver endnu mere fleksibel, hvad angår præsentationen af dine motiver og reklamekampagner.

STOFPLAKATER SOM INDENDØRS HIGHLIGHT

Stofplakaternes polyesterstof er mere slidstærkt og langtidsholdbart sammenlignet med almindelige papirtyper: Det gør stofplakater til ægte indendørs highlights. Og der er masser af forskellige anvendelsesmuligheder. Det er populært at tage dem med på messer, konferencer og arrangementer, fordi stofbannerne helt ukompliceret kan hænges op og ned takket være aluminiumsprofilen. Også i indkøbscentre kan tilbud og kampagner nemt hænges på væggen med stofplakaterne. Hvis du vil anbringe dine reklamemidler udendørs, anbefaler vi vores vejrfaste PVC-bannere.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind