Stofplakater

Stofplakater, inkl. aluminiumprofiler

Stofplakater, kun tryk

FÅ TRYKT STOFPLAKATER - SOM REKLAMEFLADE OG DEKORATION

En stofplakat er et helt særligt blikfang. Stofplakater ser flotte ud og mister ikke deres udstråling selv efter lang tids brug. De er ideelle, hvis man vil sætte sit præg på tingene ved indretningen af dine forretningslokaler, f.eks. med dit logo i storformat eller et flot verdenskort som vægdekoration. Med stofplakater kan man desuden formidle reklamebudskaber på en effektiv måde. Der er ingen grænser for dine muligheder og ideer. Der bruges UV-farver til trykket, så farverne gengives med særlig mange kontraster og brillant. På den måde bliver dine yndlingsbilleder, reklamemotiver eller kampagneslogans sat særlig godt i scene. Hos os kan du også få trykt blot en enkelt stofplakat!

FASTGØR OG UDSKIFT STOFBANNERE PÅ DEN NEMME MÅDE

For at nemmere at kunne anbringe stofbannerne kan du bestille dem med kvalitetslister af aluminium. Takket være de integrerede snørehuller af plast kan stofplakaterne installeres uden problemer og falder garanteret ikke ned fra væggen. Det er også praktisk for en hurtig opbygning. De fås i alle tilgængelige standard- og specialformater. Hvis du allerede har en aluminiumsprofil til stofplakater, kan du hos os også blot bestille trykkene uden system. Således kan du nemt udskifte dine stofplakater og bliver endnu mere fleksibel, hvad angår præsentationen af dine motiver og reklamekampagner.

STOFPLAKATER SOM INDENDØRS HIGHLIGHT

Stofplakaternes polyesterstof er mere slidstærkt og langtidsholdbart sammenlignet med almindelige papirtyper: Det gør stofplakater til ægte indendørs highlights. Og der er masser af forskellige anvendelsesmuligheder. Det er populært at tage dem med på messer, konferencer og arrangementer, fordi stofbannerne helt ukompliceret kan hænges op og ned takket være aluminiumsprofilen. Også i indkøbscentre kan tilbud og kampagner nemt hænges på væggen med stofplakaterne. Hvis du vil anbringe dine reklamemidler udendørs, anbefaler vi vores vejrfaste PVC-bannere.