Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Emballage

FÅ TRYKT EMBALLAGE, OG UDDEL GLÆDE

Uanset om du som virksomhed vil give små opmærksomheder til stamkunder eller flotte gaver til mangeårige forretningsforbindelser, hvis de kommer i en flot emballage virker de endnu bedre. Også i detailhandlen glæder kunder sig over muligheden for at få pakket de købte produkter ind i den rette emballage i butikken for at kunne give dem som gave. Omkring helligdage øges antallet af gaver normalt ret kraftigt. Passende æsker er en emballage, som gaver og produkter nemt og hurtigt kan pakkes ind i. Desuden byder disse emballager på en høj kvalitet.

FÅ TRYKT PASSENDE EMBALLAGE

Hvis du ønsker at få trykt individuel emballage, finder du hos os i onlineshoppen et stort udvalg af æsker i forskellige former, formater og størrelser. Vælg en emballage som f.eks. klapæsker til lange varer eller en terningeformet foldeæske for at placere mange små produkter i denne æske. Desuden finder man i vores sortiment flade æsker med aftageligt låg. Du kan også bestille forskellige flaskeemballager til forskelligt store flasker. Tip: Kontroller indholdets mål, inden du udfører dit design og vælger en æske og dens størrelse. Sådan sikrer du, at der er plads til indholdet.

Ved vores emballage er der mulighed for tryk på alle sider. Således har du mulighed for at slippe din kreativitet fri og ud over dit logo også at skabe et individuelt design til trykket af din emballage. At få trykt emballage er hos os muligt fra et oplag på 100 stk.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind