Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Frit konfigurerbare emballager, med tryk

Emballage som et alsidigt talent

Leder du efter emballage til dine produkter, giveaways eller (reklame-) gaver? Så er vores sammenfoldelige æsker, pudebokse og foldekasser lige sagen. Du kan frit konfigurere emballagens dimensioner og dermed bestemme den nøjagtige størrelse for dit indhold. Indtast bare længden, højden og bredden af den indvendige dimension.

Med emballage pakker du ikke bare noget ind. Emballage kan være så meget mere. Dette betyder, at indholdet er optimalt beskyttet mod ydre påvirkninger som støv, fugt og lys. Mange af vores emballager kan stables særligt godt og er derfor ideelle til transport eller pladsbesparende opbevaring. Men præsentationen af varer i detailhandlen en succes, takket være emballagen: Foldeæsker kan for eksempel stables vidunderligt, mens hængende æsker simpelthen kan hænges op. Emballagen bliver et flagskib for et salgsprodukt - det er trods alt det første, kunden ser. Emballagen kan forsynes med påtryk hele vejen rundt: Så du kan bruge hele det udvendige område som informations- eller reklameplads. Det er op til dig, om du udskriver et attraktivt design, reklamerer for andre produkter eller servicetips. Der er også masser af plads til mærkning af indholdet.

Med emballage kan du ikke kun pakke salgsvarer som kosmetik, medicin eller elektronik, men også gaveartikler som flakoner eller færdigpakket chokolade og kaffe. Dine reklamegaver til partnere og langsigtede kunder ser endnu mere værdifuldt ud med individuelt designet emballage. Som en goodie-taske til give-aways ved begivenheder er emballagen rigtig iøjnefaldende - og med et håndtag er den også praktisk.

Ofte stillede spørgsmål om produktemballage

Kan jeg bestille skræddersyet emballage individuelt?

Du kan også bestille individuel konfigureret emballage som en prøve.

Hvornår er det umagen værd at få fremstillet individuel emballage?

Vi tilbyder frit konfigureret emballage allerede fra og med 100 stykker. Disse små oplag er særlig attraktive til emballering af håndlavede produkter eller reklamegaver til særlige lejligheder og begivenheder. Dine håndlavede varer får en særlig værdi med den retteæske med dit individuelle design. De kan også præsenteres på en iøjnefaldende og professionel måde. Den hurtige og nemme samling af æskerne sparer dig også tid til indpakning, sammenlignet med indpakningspapir.

Hvordan indtaster jeg dimensionerne for min emballage korrekt?

Du kan selv definere længde, bredde og højde. Bemærk dog, at dette er de indvendige mål på emballagen. Af tekniske grunde kan ikke alle minimums- og maksimumværdier kombineres med hinanden.

I hvilke størrelser kan maskinen fremstille papkasser?

Vores emballage er skræddersyet, hvilket betyder, at du selv kan bestemme størrelsen (længde / højde / bredde). Minimums- og maksimumstørrelse afhænger af det respektive produkt.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind