Kataloger

PRÆSENTER TILBUD MED HØJ KVALITET I KATALOGER

Du kan med fordel præsentere dine tilbud i et katalog af høj kvalitet. På vores kunsttrykpapir med intense farver sættes dine billeder professionelt i scene, efter eget valg med blank eller mat finish. Hos os kan du få katalog tryk, som har et omfang på 64 til maks. 356 sider plus omslag. Omslaget kan du vælge i en papirtykkelse på 170 g/m² til 300 g/m² og få det trykt med en, fire eller fem farver. Alle kataloger bliver hos os limet eller hæftet sammen med garn. Tryk af kataloger er i små oplag allerede muligt fra ét eksemplar!

KATALOG TRYK MED HOTMELT- OG PUR-LIMBINDING

Vi tilbyder tre forskellige bindingstyper, så de enkelte sider kan blive til et helt katalog. To af dem kommer fra kategorien klæbebinding: smelteklæberen / hotmeltlimen HotMelt og PUR. HotMelt er et termoplastisk stof, som påføres varmt og flydende på arkene og forbinder materialerne med hinanden under nedkølingen. Fordelen ved denne klæbemetode er, at hæfter straks får en fast forbindelse, og der således ikke er nogen tørre- eller hærdningstid. På den måde kan vi lave dit katalog tryk, lime dem og afsende dem hurtigt. PUR derimod er et reaktivt klæbestof, som først bliver fast, når klæberen møder luftfugtighed. Ligesom ved HotMelt-limbindingen bliver klæberen påført varmt på papiret, dog med en lavere temperatur. Derfor er forarbejdningen med PUR mere skånsom sammenlignet med HotMelt, fordi papiret og farven beskyttes. En anden fordel ved PUR-limbindingen er klæbekraften. Derfor anbefaler vi PUR-limbindingen, især når du får katalog tryk med en høj papirbasisvægt.

SÆRLIG HØJ KVALITET: KATALOGER MED GARNHÆFTNING

Garnhæftningen gælder som den mest holdbare af alle bindingstyper. Mens vi limer enkelte sider sammen med HotMelt og PUR, syes de endnu ikke skårne ark sammen ved garnhæftningen. Således er levetiden af kataloger med garnhæftning ved intens brug som regel længere end ved kataloger med limbindinger. Det, som derudover udgør kataloger med garnhæftning, er muligheden for at slå siderne fladt op. Hvis du får katalog tryk med hæftning med garn, får du udseende af meget høj kvalitet.

Vores tip: Har du en særlig kampagne, vil du oplyse om kontaktmuligheder, eller har du et gavekort til dine læsere? Så få også trykt et indstik til dine kataloger.