Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Vareprøver

Findes der flere prøver?

Udover bogen med papirprøver og vores sample box kan du også bestille prøver på en stor del af vores produkter. Herunder fx produkter fra kategorierne tøj og tekstiler, emballager og reklameartikler.

Hvordan kan jeg bestille disse produktprøver?

For at bestille en prøve klikker du helt enkelt på et valgfrit produkt (fx kuglepennen Moscow). Derefter sendes du til produktets beskrivelsesside, hvor du har mulighed for at konfigurere produktet efter dine ønsker. Hvis det er muligt at bestille en prøve på dette produkt, findes der under produktbetegnelsen en knap med grå baggrund og teksten Bestil prøve. Når du klikker på denne knap, sendes du til bunden af produktbeskrivelsessiden. Her kan du så vælge et produkt, som du vil bestille en prøve for.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind