15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Gennemslagspapir

FÅ TRYKT GENNEMSLAGSPAPIR TIL HURTIG ARKIVERING

Også i digitaliseringens tidsalder går det nogle gange hurtigere med en blok og en kuglepen. Kunder fra restaurations-, byggebranchen, detailhandlen og lignende brancher får stadig trykt gennemslagspapir, som kan bruges som kvitteringer eller ordredokumenter til arkivering. Hvis din leverandør f.eks. venter på modtagelsesbekræftelsen af varen, så giver han din ordregiver ikke nogen iPad i hånden, men en kuglepen og får underskrevet det øverste ark af gennemslagspapiret. På den måde får han hurtigt en underskrift på stedet og kan give en kopi til ordregiveren. Mindre butikker får trykt gennemslagspapir, som også er kendt som selvkopierende papir, og bruger dem som fakturaer. Takket være gennemslagspapiret kan man til trods for den analoge afregning hurtigt udstede en kvittering til kunden. Til syvende og sidst er restaurationsbranchen et område, hvor gennemslagspapir stadig bruges ret ofte. Man kan jo stadig digitalisere bilagene efterfølgende for at bevare dem så længe som muligt.

GENNEMSKRIVNINGSBLOKKE MED HULLER OG NUMMERERING

Hvis du får trykt gennemslagspapir, kan du også bestille dem med et andet eller også et tredje ark. Alt efter brug kan dette papir også limes sammen til forskelligt tykke blokke, fra 15 til 50 sider papir pr. blok. Selv et enkeltsæt kan du valgfrit bestille med et andet eller også et tredje ark. Det øverste ark er i den forbindelse altid hvidt og kan trykkes med firefarvet tryk. De nederste ark bliver trykt med en farve og fås i farverne gul og lyserød. Vi forsyner gennemslagspapiret med huller og påtrykker efter ønske nummereringer, så de med fordel kan bruges til arkivering. Hvis du får trykt gennemslagspapir, kan du bestille blokke fra et oplag på 50 stk., hvis ark kan have en tykkelse fra 60 g/m² til 90 g/m².

FORMATET BESTEMMER FORMÅLET

Vi fører mange forskellige formater, som du kan få trykt som gennemslagspapir. Ud over standardformater som f.eks. A6 og A5 samt A4 og A3 tilbyder vi også specialformater som f.eks. M65 (21 x 10,5 cm) og 21 x 20 cm. Til restaurationsbranchen anbefaler vi blokke med målet 6,5 x 14,8 cm. De er lige så store som gastro-skriveblokke, kan f.eks. hurtigt opbevares i de ansattes bæltetasker og bruges som bilag og ordredokumentation ved bestillingen og i køkkenet. Formatet A4 er oplagt til at få trykt formularer på gennemslagspapir. Således kan man hurtigt oprette formularkopier uden ekstra arbejde, mens originalen bliver udfyldt.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind