15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Foldede visitkort

FÅ TRYKT FOLDEDE VISITKORT, DER OVERBEVISER

Har du fået nok af standardvisitkort, og ønsker du noget andet? Det forstår vi godt. Så hvorfor ikke få fremstillet foldede visitkort? I stedet for de almindelige to sider får du med foldede visitkort hele fire sider. Du kan slippe kreativiteten fri på dem og placere alle personrelaterede informationer udførligt og på en flot måde. Firmalogoet, dit motto eller et slogan, som skaber nysgerrighed, udfolder hele deres virkning på forsiden, hvis de har titelsiden for sig selv. Til alle andre informationer som f.eks. dine kontaktoplysninger er der stadig god plads til på indersiden og på bagsiden af dine foldede visitkort. Selvfølgelig kan du hos os også vælge det passende oplag, hvis du ønsker at få trykt foldede visitkort, uanset om du har brug for 100 eller 50.000 visitkort.

MED FOLDEDE VISITKORT MERE PLADS TIL INDIVIDUALITET

Hvis du ønsker at få trykt foldede visitkort, kan du vælge mellem formaterne 8,5 x 5,5 cm og 9 x 5 cm. Begge visitkortstørrelser fås både i stående og liggende format. Hvis du får trykt foldede visitkort i stående format, kan de foldes ved hjælp af en bukkelinje på den lange side, mens der ved foldede visitkort i liggende format er mulighed for falsning på den smalle side. Således er der ingen grænser for fantasien. De foldede visitkort kan ikke kun bruges som almindelige visitkort, men takket være den praktiske foldefunktion og det praktiske format også som aftalekort, bonuskort, navnekort minikalendere eller gavehængere. Det afgørende er blot deres design. Det er også muligt at få trykt foldede visitkort og få dem forsynet med en perforering. De færdige slutprodukter kan derefter f.eks. bruges som billetter. Med perforeringen kan de højre dele af de foldede visitkort nemt skilles af fra de venstre dele.

NOGET HELT SÆRLIGT: FÅ TRYKT FOLDEDE VISITKORT MED EN FINISH

Alt efter dine forestillinger og krav kan du vælge mellem forskellige papirtyper med forskellige tykkelser. Forholdsvis billige er foldede visitkort af kunsttrykpapir, offsetpapir, genbrugspapir eller chromosulfatkarton. Hvis du ønsker at få trykt foldede visitkort, som fremhæver sig ved hjælp af et elegant touch, ligger du helt rigtigt, hvis du vælger papirtyperne CHROMOLUX® Pearl, Magic Chrome og Splendorlux. Foldede visitkort af CHROMOLUX® Pearl har en elegant perlemorshvid for- og bagside, indersiden af de foldede visitkort er hvid og kan skrives på. Den sølvskinnende og spejlende for- og bagside af de foldede visitkort af Magic Chrome sørger for et fantastisk, individuelt udtryk. Hvis du får trykt foldede visitkort og beslutter dig for materialet Splendorlux, får du et produkt med en højglansoverflade med castcoating. Disse foldede visitkort med en særlig høj kvalitet udmærker sig ved en høj stabilitet, et stort volumen og en meget god billedgengivelse i fotokvalitet.

Afrund trykbilledet men en finish, og giv dine foldede visitkort et helt særligt touch. En blank eller mat filmlaminering ser ikke kun godt ud, men gør de foldede visitkort også mere modstandsdygtige. Den særlige soft touch-filmlaminering sørger for, at de foldede visitkort føles behageligt bløde og smidige. Ønsker du at få trykt billige foldede visitkort, er UV-lak et godt alternativ til den lidt dyrere blanke filmlaminering. En finish ved hjælp af UV-lakering sørger for en slidebestandig, hård højglansoverflade, så dine foldede visitkort bliver endnu mere robust og også klarer at blive overdraget mange gange.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind