Job og karriere – Vi ansætter!

 Onlineprinters-gruppen er en hurtigt voksende virksomhed i onlinetrykbranchen. Vi søger veluddannede og højt motiverede medarbejdere til vores team inden for områderne tryk, produktion, produktionsstyring, trykefterbehandling samt inden for områderne onlinemarketing, IT, softwareudvikling og webdesign.Vi tilbyder vores medarbejdere et aktivt arbejdsmiljø, moderne produktionsteknologi og softwareudstyr samt store handlemuligheder.Yderligere informationer og alle ledige stillinger finder du på vores tysksprogede job- og karriereportal. Ansøgninger på andre sprog modtager vi på følgende mailadresse: application@onlineprinters.dk.
Kontakt:
Onlineprinters GmbH
Pamela Horneber
Ledelse personale
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt/Aisch
Tyskland
Tlf.: +49 9161 8989 2888
 
 
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind