Job og karriere – Vi ansætter!

 Onlineprinters-gruppen er en hurtigt voksende virksomhed i onlinetrykbranchen. Vi søger veluddannede og højt motiverede medarbejdere til vores team inden for områderne tryk, produktion, produktionsstyring, trykefterbehandling samt inden for områderne onlinemarketing, IT, softwareudvikling og webdesign.Vi tilbyder vores medarbejdere et aktivt arbejdsmiljø, moderne produktionsteknologi og softwareudstyr samt store handlemuligheder.Yderligere informationer og alle ledige stillinger finder du på vores tysksprogede job- og karriereportal. Ansøgninger på andre sprog modtager vi på følgende mailadresse: application@onlineprinters.com.
Kontakt:
Onlineprinters GmbH
Pamela Horneber
Ledelse personale
Rudolf-Diesel-Str. 10
91413 Neustadt/Aisch
Tyskland
Tlf.: +49 9161 8989 2888
 
 
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind