Badges & magneter

SMÅ, MEN GODE: TRYKTE MAGNETER SOM REKLAMEARTIKLER

Magneter er perfekte reklameartikler. De er små, praktiske og kan designes med et individuelt motiv. Og hvad der er endnu bedre: Hvis du får trykt magneter, kan du gå ud fra, at dit logo og dit reklamebudskab får masser af opmærksomhed. For magneter med tryk, uanset om foliemagneter eller køleskabsmagneter, har en særlig god reklameeffekt. De bærer på vigtige noter og små beskeder og er således altid i dine målgruppers synsfelt, uanset om på kontoret eller i køkkenet derhjemme.

Hvis du får trykt magneter til din virksomhed, kan du ikke kun bruge disse reklamemagneter som strøartikler på messer, men også uddele dem som give-aways i butikken eller vedlægge dem ved bestillinger. For alle bliver glade for små og praktiske reklamegaver, som man kan bruge i hverdagen. Få trykt individuelle magneter for at understøtte en ny reklamekampagne eller for at få dit reklamebudskab ud i verden. I vores shop finder du et udvalg af forskellige magneter, som vi trykker billigt og med en høj kvalitet. Ud over de klassiske køleskabsmagneter af blik kan du også bestille fleksible foliemagneter hos os.

FÅ TRYKT MAGNETER I DIT DESIGN - MED BILLEDE, LOGO ELLER REKLAMEBUDSKAB

Hvilket reklametryk ønsker du? Uanset om billede, firmalogo eller reklameslogan - hvis vi trykker dine magneter, kan du designe det individuelle motiv helt efter dine egne ønsker. Fordi magneternes flade ikke er stor, alt efter produkt mellem 2,5 cm, 5 x 5 cm og 8,9 x 6,4 cm, bør du vælge motivet med omhu. Undgå komplekse detaljer, og anvend en nemt læselig skrifttype med en tilstrækkelig linjetykkelse til dit reklamebudskab. Så dit firmalogo eller slogan er godt synligt, bør du anvende farver, som adskiller sig fra hinanden. Vær ved designet opmærksom på, at din virksomheds corporate design bliver anvendt. Også farver og billeder bør passe til det, virksomheden er kendt for. Det gælder i øvrigt ikke kun ved magneter, men også hvis du får trykt andre reklameartikler ogreklamemidler. For et ensartet design på forskellige medier øger genkendelseseffekten hos dine målgrupper.

DINE REKLAMER PÅ TRYKTE MAGNETER

I vores sortiment finder du ikke kun forskellige magneter i kvadratisk og firkantet form, men du har også mulighed for at bestille køleskabsmagneter i rund form Trykte køleskabsmagneter findes i forskellige størrelser. Disse magneter er er blik, har en glat overflade og en holdemagnet på bagsiden. Forsiden har en finish med foliebeklædning, mat eller bank efter eget ønske, og beskytter således reklametrykket.

Hvis du får trykt magneter og ikke kun ønsker at uddele, men også sende dem, anbefaler vi vores magnetklistermærker. Disse trykte foliemagneter er særligt bøjelige og har en vinyloverflade, der kan vaskes. De består af en tynd magnetfolie, er derfor meget flade og er meget velegnet til forsendelse. Vores tip: Design vores foliemagneter som fotomagneter, og iscenesæt et attraktivt motiv, som du således kan bruge effektivt til dine reklamer. Vi trykker magneter allerede fra et oplag på 25 stk., uanset om det er til en stor reklamekampagne eller en særlig anledning.

Reklamemagneternes lille flade er ikke nok til dine reklamer? Ikke noget problem. Vi trykker også gerne magnetskilte med dit ønskemotiv, og takket være frit formatvalg er de endda endnu mere fleksible.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind