Mapper/Ringbind

VORES MANGE FORSKELLIGE RINGBIND: ET OVERBLIK

Fra tilbudsmapper til præsentationsmapper hos os finder du garanteret det helt rigtige ringbind til dit behov. Vi tilbyder mange forskellige udformningsmuligheder, kvalitetspapir og mulighed for at give dine ringbind en finish med forskellige farver og materialer.

Principielt kan du bestille ringbind fra enhver kategori stående A4-format med tryk på en eller begge sider. Mapper med lukkeklap kan du i formaterne A6 og M65 desuden også få trykt i stående format og på en eller begge sider. Ved eksklusive mapper fås ud over det stående A4-format også A4, firkantet og A5.

PAPIR OG FARVER TIL DINE RINGBIND

Ved vores papirtyper kan du altid vælge mellem 300 g/m² og 400 g/m² kunsttrykpapir. Til mapper med lukkeklap tilbyder vi derudover mulighed for at få trykt mapper af chromosulfatkarton. Eksklusive mapper trykker vi desuden af offsetpapir og genbrugspap.

Vi trykker alle ringbind efter ønske med fire eller fem farver. Mens vi ved firefarvetryk udelukkende bruger de fire grundfarver fra offsettryk, CMYK, anvender vi til den femte kanal sølv (metallic), guld (metallic) og farver fra HKS- og Pantone-paletten. Hvis du vil trykke ringbind med specialfarver, skal du i designprogrammet blot oprette et nyt farvefelt med specialfarven.

TRYK INDIVIDUELLE RINGBIND

Sørg for orden i dit arkivskab og på skrivebordet. Gem mange dokumenter i ringbind med mulighed for individuelt tryk. Løftemekanikken med en klassisk dobbeltarm holder sikkert sammen på dokumenter op til en fyldhøjde på 55 mm. Indbindingen kan du trykke firefarvet på en eller begge sider.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind