Flersidede skrivebordskalendere

BORDKALENDER SOM REKLAMEARTIKEL AF HØJ KVALITET

Opgrader skrivebordene på kontoret lidt, og bestil bordkalender med tryk. Som reklamegaver ser disse månedskalendere også flotte ud på dine kunders borde. Ud over forsidebladet kan du også forsyne de tolv kalenderbladene for månederne med billeder. Uden ekstra programmer kan du designe din individuelle bordkalender nemt med vores Design online-værktøj til den samme pris som i shoppen og uden at uploade trykfiler. Hvis du vil få trykt en bordkalender, skal du først vælge formatet, f.eks. M65 eller A5-firkantet. Du kan også selv bestemme spiralfarven af Wire-O-indbindingen: hvid, sort eller sølvfarvet. Derudover har bordkalender et integreret rygpap, så de også kan stilles op.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind