Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Årskalendere

FÅ TRYKT ÅRSKALENDERE, SÅ MISTER DU ALDRIG OVERBLIKKET

Med de dobbeltsidede årskalendere har du altid et godt overblik over kalenderugerne af et halvt år. I den forbindelse kan du vælge mellem det praktiske postkortformat A6 og op til A3, som med fordel kan hænges op på væggen på kontoret. Klassikeren ved de dobbeltsidede årskalendere er A4-formatet. Fordelen ved at få trykt årskalendere med lidt tykkere papir er følgende: Kalenderne ligger godt i hånden og kollapser ikke med det samme, når man vender dem om. På den måde får du også altid et hurtigt overblik over årets anden halvdel. Hvis du vil skrive personlige noter på de forskellige måneder i dine årskalendere, er brugen af offsetpapir en god idé. Det hører til de ubestrøgede papirtyper, som man derfor kan skrive og stemple særlig godt på. Du kan også bare designe dine årskalendere direkte online i browseren. Ved onlineskabelonerne har du adgang til de samme formater som i den klassiske shop. Under onlinedesignet af dit produkt kan du dog også vælge det ønskede år og landeversionen. Vores konfigurator opretter derefter automatisk dine årskalendere, som så indeholder de korrekte dage, månedsnavne og helligdage. Hurtigere kan du ikke få trykt årskalendere uden færdig skabelon!

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind