Årskalendere

FÅ TRYKT ÅRSKALENDERE, SÅ MISTER DU ALDRIG OVERBLIKKET

Med de dobbeltsidede årskalendere har du altid et godt overblik over kalenderugerne af et halvt år. I den forbindelse kan du vælge mellem det praktiske postkortformat A6 og op til A3, som med fordel kan hænges op på væggen på kontoret. Klassikeren ved de dobbeltsidede årskalendere er A4-formatet. Fordelen ved at få trykt årskalendere med lidt tykkere papir er følgende: Kalenderne ligger godt i hånden og kollapser ikke med det samme, når man vender dem om. På den måde får du også altid et hurtigt overblik over årets anden halvdel. Hvis du vil skrive personlige noter på de forskellige måneder i dine årskalendere, er brugen af offsetpapir en god idé. Det hører til de ubestrøgede papirtyper, som man derfor kan skrive og stemple særlig godt på. Du kan også bare designe dine årskalendere direkte online i browseren. Ved onlineskabelonerne har du adgang til de samme formater som i den klassiske shop. Under onlinedesignet af dit produkt kan du dog også vælge det ønskede år og landeversionen. Vores konfigurator opretter derefter automatisk dine årskalendere, som så indeholder de korrekte dage, månedsnavne og helligdage. Hurtigere kan du ikke få trykt årskalendere uden færdig skabelon!

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind