Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Fototapet

FÅ TRYKT FOTOTAPET, OG GIV DINE RUM ET INDIVIDUELT PRÆG

Vægge behøver ikke altid være hvide eller endda være malet ensfarvet. Tapet er oppe i tiden igen og byder på kreativt design. Brug enkelte baner til at sætte nogle highlights i lokalet. Hvis det ikke er individuelt nok for dig, kan du også designe egne motiver og billeder som tapettryk. Få trykt dit individuelle fototapet. For et fototapet med egne billeder kan give dine rum en helt særlig atmosfære. Giv f.eks. receptionsområdet i din virksomhed eller forretning et nyt design, og få i den forbindelse trykt et fototapet i dit corporate design eller med et passende billede. Principielt kan du bruge fototapet i alle indendørs lokaler, uanset om på kontoret, på en messe eller hjemme. Det giver hygge og velvære. Også på restauranter, hoteller eller i forretninger kan du med fototapet i forskellige størrelser sætte dit præg på indretningen.

FÅ TRYKT FOTOTAPET: FORMAT OG ANBRINGELSE

I vores trykkeri er det meget nemt at få trykt fototapet. Når du har besluttet dig for et motiv, vælger du det ønskede format for dit fototapet, uploader trykfilerne og bestiller det ønskede antal af tapetbaner i vores shop. Vi trykker fototapet udelukkende med Erfurter Vliestapete. De er lysfaste, formstabile og revneoverbyggende. Ved digitaltrykket får de det individuelle look. Vi tilbyder forskellige fototapeter til loftshøjderne 270 og 380 centimeter. Via funktionen Frit formatvalg har du mulighed for at få trykt overdimensionerede fototapeter: Også særligt høje og brede lokaler med op til fire gange seks meter kan du på den måde uden problemer udsmykke med dine motiver. Sammenlignet med et fotolærred smelter fototapeter sammen med væggen på hele fladen. For at opnå et optimalt resultat bør væggen være glat, ren og støvfri. Ved vores standardformater kan du vælge mellem selvklæbende anbringelse og anbringelse med limbinding. Det selvklæbende fototapet har en glat overflade. Til anbringelsen anbefaler vi en ekstra behandling af væggen med grunder. Materialet af tapetet med limbinding udviser derimod en diskret struktur og kan anbringes uden brug af grunder.

FÅ TRYKT ET INDIVIDUELT FOTOTAPET, OG SÆT MOTIVER I SCENE

Vær kreativ, og få trykt personlige fototapeter. Med de rigtige motiver kan det lykkes for dig at udvide eller formindske lokaler optisk. Du kan bruge billeder af dine produkter til dit fototapet. Mere opmærksomhed får du dog sandsynligvis med produktuafhængige billeder. Hvis du gerne vil holde på de folk, der kigger på dit fototapet, kan du med fordel benytte dig af motiver, som inviterer til at drømme eller holde en pause. Populære motiver til fototapeter er ofte strande uden mennesker, stemningsfulde skove eller diskret arkitektur. At få trykt et fototapet giver også god mening, hvis du vil vise små objekter og detaljer forstørret. Alt efter hvilken virkning du vil opnå med dit fototapet, bør du anvende lyse, venlige billeder for at skabe en positiv stemning hos betragterne. Du kan også få trykt grafik eller mønstre i forskellige farver på dine personlige fototapeter og således oprette unikaer. Uanset hvilket motiv du beslutter dig for, kan du være sikker på, at du med fototapeter med tryk får opmærksomhed fra gæster, kunder og medarbejdere.
Designtips til firmajubilæer: Sæt din firmahistorie synligt i scene for medarbejdere og kunder på et fototapet ved receptionen eller på gangene.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind