Blokke

TIL HUKOMMELSEN OG KREATIVITETEN: VORES NOTESBLOKKE

Til at skrive, tegne, male, få gode ideer blokke bruges til mange ting i hverdagen. Uanset om som skriveblok, regneblok, tegneblok eller restaurantblok: Blokke bruges i mange forskellige situationer. Hos os kan du vælge mellem forskellige formater, papirtyper og bindingstyper. Og på den måde få trykt dine helt individuelle blokke! Vores kunder får trykt flest limede blokke i A4-format og som nummer to A5-blokke med spiralbinding.

BINDINGS- OG PAPIRTYPERNE TIL DINE BLOKKE

Hos os kan du få trykt blokke med limning eller spiralbinding og i den forbindelse vælge mellem to papirtyper og i alt fire basisvægte.

Blokke med limbinding kan du få trykt i syv formater, stående eller liggende, fem af dem endda i kvadratisk udførelse. Fordelen ved notesblokke med limbinding er, at enkelte sider til enhver tid kan rives af og gemmes i mapper eller hæftes i ringbind.

Vi trykker vores notesblokke med spiralbinding i fem udførelser. Spiralbindingen, som vi tilbyder i farverne sølv, sort og hvid, har den fordel, at alle noter holdes sammen på en ordentlig måde. Sedler skal ikke rives af og gemmes eller hæftes. Siderne kan slås om og slås op ved siden af hinanden.

Uafhængigt af bindingstypen kan du få trykt notesblokke med offsetpapireller hvidt genbrugspapir mellem 80 og 120 g/m². Om de skal være linjeret, ternet eller blanko, fastlægger du i dit design.

TIL KVITTERINGER OG NOTER: GENNEMSLAGSPAPIR OG HUSKESEDLER

Hvis begge parter i en handel skal have en kvittering, er gennemslagspapir det perfekte medie. Gem aftaler skriftligt, underskriv regninger, eller kvitter leveringer, betalinger eller lignende, og få til sidst to eller tre eksemplarer på én gang. Det originale dokument er holdt i hvidt, de gennemskrevne sider kan du bestille i gul eller lyserød. Desuden kan du vælge at forsyne kvitteringsblokken uden eller med dobbelte eller firedobbelte huller.

Du kan med fordel skrive små noter ned på vores huskesedler. De selvklæbende sedler i hvid kan du få trykt med dit individuelle design, bestille med softcover og endda få stanset i en af vores fem specialformer.