Visitkort

TRYK VISITKORT MED LANG LEVETID

Lange samtaler og korte smalltalks kan fint afrundes med at udveksle visitkort til sidst. Det positive indtryk af den personale samtale kan du underbygge med visitkort af høj kvalitet og på den måde endda sørge for, at det gode indtryk varer ved indtil det næste møde. Ved valget af vores papirtyper har vi været særligt opmærksomme på ud over et kvalitetsudvalg også at tilbyde meget stabilt papir. På den måde kan du give udtryk for din personlighed og uddele visitkort, som holder længe!

PAPIRET ER DET AFGØRENDE: OPGRADER VISITKORT NEMT

Ved vores klassiske visitkort rækker udvalget af papirtyper fra udtryksfuldt kunsttrykpapir og blankt Chromolux-papir til miljøbevidst genbrugspap. Således har du mange forskellige muligheder for at få visitkort tryk, som gør indtryk. De mest populære papirsorter i vores klassikerkategori er kunsttrykpapir med en basisvægt på 300 g/m². Det er kendetegnet ved dets høje stabilitet og intense farvegengivelse og er fremragende egnet til dem, der uddeler store mængder af visitkort, f.eks. på events, messer og til andre arrangementer. Til helt særlige anledninger kan du fremhæve dig fra mængden med vores eksklusive visitkort. Forretningskortene med enkeltsidet tryk fremstilles af kraftigere papir og er således endnu mere stabile. Favoritten hos vores kunder er 290 g/m² diplomatkarton, hvor farver bliver gengivet særlig intenst takket være den brillanthvide overflade.

LETTERPRESS-VISITKORT FOR WOW-EFFEKTEN

Vi trykker ekstraordinære visitkort til dig med Letterpress-metoden. Det særlige tryk giver overfladen et reliefagtigt indtryk. Således er papirbasisvægtene sammenlignet med vores klassiske visitkort meget høje, hvilket gør kortene særligt stabile. Desuden giver Letterpress-elementerne dine visitkort en særlig tekstur.