Har du intet grafikprogram på din computer?

Du kan helt nemt designe dine trykprodukter online

Du behøver ingen speciel grafisk viden, for at designe plakater eller for at få dit logo trykt på dine reklameartikler! Nu kan du helt nemt designe online - med af gratis skabeloner og billeder.
Billede

Se, føl, beslut

Med vores materialeprøver bliver det nemt, at finde det rigtige valg


Hvordan ser papirer eller materialer ud, når de er trykt? Hvordan føles de? Hvilken gramvægt er den rigtige? Bestil vores prøvesæt, det gør det nemmere at finde en beslutning.

Billede
Kender du vores trykeksperter?

Vi står til rådighed, når det handler om dine hjertesager!

Har du spørgsmål til produkter, valgmuligheder, oplag eller et andet emne? Vi er her for dig og hjælper gerne med at realisere dine trykideer.
Billede

Inspiration, informationer m.m.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind