Hjælpecenter
Her finder du svar på alle dine spørgsmål! Vi forklarer, hvad der er vigtigt ved oprettelsen af trykfiler, svarer på hyppigt stillede spørgsmål og præsenterer vores papirtyper og materialer.
Trykfiler
Opret og overfør
Vi viser dig, hvordan du opretter dine trykfiler rigtigt. Find ud af, hvad du skal være opmærksom på ved oprettelsen, lagringen og overførslen. 
Til trykfilerne
FAQ
Hyppigt stillede spørgsmål
Find svar på dine spørgsmål om vigtige emner som f.eks. bestilling, oprettelse af trykfiler, betaling, forsendelse og din kundekonto.
Til FAQ
Materialerådgiver
Omfangsrig rådgivning
 
Lær vores papirtyper og materialer bedre at kende. Vi giver dig eksperttips og anbefalinger til passende materialer til dine ønskede produkter.
Til materialerådgiveren
Indbindingstyper
Detaljer og tips
 
Få mere at vide om, hvordan vi indbinder vores trykprodukter, og hvad det særlige er ved bloklimning, spiralbinding osv.
Til indbindingstyperne
Kontakt
Vores kundeservice hjælper dig gerne
 
Har du spørgsmål, som du ikke kunne finde svar på på vores serviceside? Send os helt enkelt en meddelelse via vores kontaktformular.
Til kontaktformularen
Prøvekasse
Hold vores papirtyper og materialer i hænderne, og lær deres egenskaber bedre at kende.
Til prøvekassen
Papirprøver
Se, hvordan forskellige papirtyper virker, og træf det rigtige valg for dine trykprodukter.
Til hæfte med papirprøver
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os, til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre og afvikle din bestilling. Yderligere informationer finder du i vores databeskyttelseserklæring.

Vi anvender din e-mailadresse for at informere dig efter købet om lignende produkter som dem, du har købt. Du kan til enhver tid fortryde denne anvendelse af din e-mailadresse ved at sende en besked til os eller ved at klikke på afmeldingslinket i selve e-mailene, uden at det koster mere end den almindelige overførselspris.
Har du allerede en kundekonto? Log ind