15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15
15 % jubilæumsrabat på hæfter/magasiner – kun til og med den 30. april 2024. Kode: HAPPYBOOKLET15

Kuglepenne

KUGLEPENNE MED TRYK: EN LILLE GAVE MED STOR EFFEKT

Efter et første møde eller en rådgivningssamtale kan man med fordel give kunden eller forretningsforbindelsen en lille gave. Disse små opmærksomheder har ofte en positiv effekt. For den dag, kunden eller forretningsforbindelsen kommer i kontakt med dine reklameartikler, bliver han bevidst eller ubevidst mindet positivt om samtalen. Så hvorfor ikke få fremstillet kuglepenne med tryk? Især vores kuglepenne med glansforkromede elementer på spidsen er af meget høj kvalitet og meget elegante.

UUNDVÆRLIGE TIL DINE GOODIE BAGS: KUGLEPENNE MED TRYK

Giv dine kunder og interessenter noget godt med på vejen: Når du fylder goodie bags til besøgende på messer og events, må kuglepenne med tryk i dit design ikke mangle. Uanset om drejekuglepenne eller trykkuglepenne har kuglepenne udviklet sig til en uundværlig gave og gør dit mærke endnu mere kendt på en effektiv måde.

Vi tilbyder ikke kun kuglepenne med dit logo, men også mange andre forskellige trykprodukter og reklameartikler, som passer til din virksomhed. Fyld vores papirbæretasker som goodie bags f.eks. med notesbøger, huskesedler eller blokke, som modtageren straks kan skrive sine tanker ned på med den modtagne kuglepen.

EFFEKTIVT OG NEMT: KUGLEPENNE MED TRYK TIL VEDVARENDE KUNDE- OG MEDARBEJDERLOYALITET

Kuglepenne med logo eller firmanavn som tryk er ikke en ny opfindelse, men alligevel et effektivt redskab til vedvarende kundeloyalitet for dit mærke. Ensartet kontorudstyr, der er afstemt i forhold til din virksomhed, giver ikke kun hos kunder, men også hos medarbejderne et professionelt og således tillidsskabende indtryk. Ud over blokke, huskesedler og skriveunderlag vækker sikkert også firmakuglepenne glæde hos dine medarbejdere. Til den klassiske kontorkommunikation er vores hvide kuglepenne særlig velegnede. De kan fås med firefarvet tryk på clippen og supplerer således dit kontorudstyr på en vellykket måde.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind