Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Notesbøger

BRUG NOTESBØGER MED TRYK SOM KLASSISKE REKLAMEARTIKLER

Det, der står i en notesbog, bliver sjældent glemt. Til trods for digitale hukommelsesmedier og kulørte huskesedler er notesbøger lang fra passé. Batterier kan blive tomme, ark i en notesblok kan gå tabt, og huskesedler kan nemt forsvinde. Siderne i en bog er derimod faste, og de - og således også dine noter - kan ikke gå tabt. En så praktisk genstand er fremragende egnet som reklamemiddel til din virksomhed. Hvis du ønsker notesbøger med tryk, bør du vælge et markant motiv til omslaget, som springer i øjnene, og som helst skulle passe til din virksomhed. Til genkendelseseffekten bør du helst vælge farver og elementer, som ligger inden for dit corporate design. Vær ved designet af notesbøger med tryk opmærksom på, at også dit logo bliver sat i scene på en passende måde.

NOTESBOG MED LOGO SOM PRAKTISK LEDSAGER I FORRETNINGEN

Notesbøger med tryk i hardcover er langtidsholdbare, praktiske produkter, som kan bruges som reklamegaver af høj kvalitet til vigtige forretningskunder. En notesbog med logo skal være praktisk og virke attraktiv, så den bruges regelmæssigt. Dertil bidrager det trykte motiv samt papirets og trykkets kvalitet. Hvis du får trykt notesbøger, får du også fordele ved brugen inden for egne rækker: For også dine medarbejde kan godt bruge sådanne flotte notesbøger. Så når du får fremstillet notesbøger med tryk, bør du ikke kun bestille til dine kunder, men også nok eksemplarer til dit team. Som ledsager ved møder, workshops og rådgivningssamtaler samt i hverdagen på kontoret. Med unikke notesbøger som reklameambassadør efterlader du et professionelt indtryk. Den bedste effekt giver dine notesbøger, hvis det trykte omslag er synligt. For så virker dit design på indbindingen som blikfang.

EKSKLUSIVE NOTESBØGER MED TRYK VÆKKER OPSIGT

I vores sortiment kan du få forskellige notesbøger med tryk. Her kan du vælge mellem formaterne A4 og A5, som fås med 128 og 192 sider. Du kan bruge forudindstillede funktioner med ternede sider og få trykt dem efter dine egne forestillinger. Hvis det hellere skal være lidt mere individuelt, kan du designe eksklusive notesbøger efter dine egne ønsker. Til indmaden kan du her vælge mellem ternet, linjeret og blanko. Bemærk, at disse bøger kun kan bestilles med 192 sider. Hvis du ønsker eksklusive notesbøger med tryk, kan du efter eget valg give dem den sidste finish med en kuglepenholder eller elastiklukning. Du kan selvfølgelig også give disse kvalitetsbøger sammen med en flot kuglepen som gave til dine kunder, med dit logo som tryk. Den perfekte kombination for en reklamegave af høj kvalitet.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind