Klistermærker

TRYK KLISTERMÆRKER: HVILKEN FOLIE ER DEN RIGTIGE FOR MIG?

Få trykt klistermærker for at peppe butiksvinduer op, individualisere reklamegaver, organisere kontorkommunikation eller placere reklamer på mange forskellige overflader. Med vores forskellige folier og formater er det meget nemt. Uanset om PVC-folie til klæbefilm i storformat, struktureret papir til runde klistermærker på rulle, klæbepapir til adresselabels eller Stafix, den elektrisk opladte og selvklæbende folie til statiske klistermærker  vi har det helt rigtige materiale til enhver anledning.

KLISTERMÆRKER TIL INDEN- OG UDENDØRS BRUG HVILKE MULIGHEDER ER DER?

Klistermærker kan med fordel bruges til udendørs reklamer, f.eks. når man limer dem på trapper, gulve eller blomsterkrukker. Så dine klistermærker eller din klæbefolie kan skabe opmærksomhed udendørs i lang tid, anvender vi vejrfaste materialer. Så de er bestandige over for regn, vind, kraftigt sollys, temperaturforskelle og andre belastninger. Til vores gulvstickers anvender vi udelukkende et materiale med en kraftig klæbeevne, nemlig PVC-folie, som er skridsikker, og som nemt kan sættes fast på et råt underlag som f.eks. beton, asfalt, sten o.l.

KLISTERMÆRKER MED EGET DESIGN: SÅ NEMT ER DET MED VORES SKABELONER

Trykfilerne for dine klistermærker, labels eller klæbefolier kan du nemt forberede med vores gratis skabeloner. Vælg det ønskede produkt samt dets format, og download skabelonen for Adobe InDesign under Detaljer på ordresiden. De indeholdte mål svarer så til dem, som vi har brug for som trykfiler.