Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15
Jubilæumsrabat: Spar 15 % på visitkort – dog kun til og med den 31. juli 2024. Kode: HAPPY-BC-15

Klistermærker

TRYK KLISTERMÆRKER: HVILKEN FOLIE ER DEN RIGTIGE FOR MIG?

Få trykt klistermærker for at peppe butiksvinduer op, individualisere reklamegaver, organisere kontorkommunikation eller placere reklamer på mange forskellige overflader. Med vores forskellige folier og formater er det meget nemt. Uanset om PVC-folie til klæbefilm i storformat, struktureret papir til runde klistermærker på rulle, klæbepapir til adresselabels eller Stafix, den elektrisk opladte og selvklæbende folie til statiske klistermærker  vi har det helt rigtige materiale til enhver anledning.

KLISTERMÆRKER TIL INDEN- OG UDENDØRS BRUG HVILKE MULIGHEDER ER DER?

Klistermærker kan med fordel bruges til udendørs reklamer, f.eks. når man limer dem på trapper, gulve eller blomsterkrukker. Så dine klistermærker eller din klæbefolie kan skabe opmærksomhed udendørs i lang tid, anvender vi vejrfaste materialer. Så de er bestandige over for regn, vind, kraftigt sollys, temperaturforskelle og andre belastninger. Til vores gulvstickers anvender vi udelukkende et materiale med en kraftig klæbeevne, nemlig PVC-folie, som er skridsikker, og som nemt kan sættes fast på et råt underlag som f.eks. beton, asfalt, sten o.l.

KLISTERMÆRKER MED EGET DESIGN: SÅ NEMT ER DET MED VORES SKABELONER

Trykfilerne for dine klistermærker, labels eller klæbefolier kan du nemt forberede med vores gratis skabeloner. Vælg det ønskede produkt samt dets format, og download skabelonen for Adobe InDesign under Detaljer på ordresiden. De indeholdte mål svarer så til dem, som vi har brug for som trykfiler.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Klistermærker"

Kan jeg bestille specielle formater eller særlige former?

I vores sortiment finder du klistermærker i forskellige størrelser, former og formater, som vi trykker i digitaltryk for dig. Udover rektangulære klistermærker i gængse papirstørrelser (A-formater) og forskellige specialformater kan du også bestille runde og ovale klistermærker. Etiketter på rulle giver en endnu større designmulighed: Gør brug af det frie formatvalg og ekstramuligheden konturskæring, for at kunne designe dit klistermærke i ønskeform, fx som hjerte, vimpel eller som din helt individuelle virksomhedslogo, alt er muligt.

Er bestillingen underlagt en minimumsmængde?

Minimumsmængden for en bestilling varierer fra produkt til produkt. Vores gulvklistermærker og klæbefilm i store formater kan du allerede bestille som enkelt eksemplar. Men også vores klassiske reklameklistermærker, neonklistermærker eller statiske klistermærker kan du allerede få i oplag fra 10 stk.

Kan jeg også bestille klistermærker uden at have en skabelon?

For næsten alle produkter finder du på produkternes beskrivelsesside skabeloner som du kan downloade som PDF-, INDD- eller PSD-fil og tilpasse til dit individuelle behov. Forresten, for adresseetiketter behøver du slet ingen skabelon. Takket vores Design online-værktøj behøver du ingen skabelon, du kan helt enkelt indtaste de nødvendige data direkte på vores side.

Er klistermærkerne også egnet til biler?

Hvis du vil bestille reklameklistermærker kan du vælge at få dem som vandfast 90 µm polypropylen-folie. Denne folie er egnet til udendørs brug, dog er trykfarvernes holdbarhed afhængig af lysforholdene (fx sollys, spejl, reflektorer, lyskilder). Der kan ikke gives nogen garanti for, at farverne forbliver ensartede ved vedvarende brug.

Findes der klistermærker med runde hjørner?

Runde hjørner er mulige for en række klistermærker, fx for alle vores klistermærker, adresseetiketter og neonklistermærker. Vær dertil opmærksom på resp. ekstra valgmuligheder samt bemærkninger i produktbeskrivelsen.

Findes der transparente klistermærker?

Vi tilbyder såvel transparente reklameklistermærker med hvidt påtryk som også transparente klistermærker med hvidt påtryk.

Hvordan trykkes transparente klistermærker?

Med ekstrafarven hvid kan hvide designelementer trykkes på et transparent underlag. Andre farver er også mulige, hvis der først trykkes hvid under disse eller disse får en hvid baggrund. Denne fremgangsmåde sørger for, at luminansen stiger og opaciteten reduceres for lyse farver. Bemærk: Alle hvide designelementer skal i trykskabelonen oprettes som separat farvefelt med navnet "white", ellers kan de ikke trykkes eller de forbliver transparente. Yderligere oplysninger om emnet hvidt tryk finder du i vores Hjælpecenter.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind