Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Klæbefilm i storformat

MANGE FORSKELLIGE FORMER OG FORMATER

Vi trykker klistermærker i mange forskellige former og formater. Du kan bruge selvklæbende folie på mange forskellige måder. Ud over almindelige standardstørrelser tilbyder vi også selvklæbende folie med særlig store mål til reklamer i storformat. Efter ønske kan du meddele den ønskede størrelse af din selvklæbende folie til os via frit formatvalg. Folierne er således skræddersyet til dit anvendelsesområde. Med funktionen Konturskæring kan du også bestemme formen af din selvklæbende folie. Vi har blot brug for dine individuelle trykfiler inkl. skærekontur. Desuden kan du vælge at trykke på hvidt dækkende PVC-film eller transparent film, så nogle steder på motivet forbliver transparente. Bagsiden er, som navnet antyder, udstyret med et limlag og har derfor ikke mulighed for tryk.

FÅ TRYKT SELVKLÆBENDE FOLIE, OG BRUG DEM PÅ MANGE MÅDER

Folier med tryk kan på fremragende vis bruges som klistermærker i butiksvinduer. Væk interessen af de kunder, som går forbi vinduet, ved at bruge dette effektive reklamemiddel. Sådan udnytter du fladen optimalt og placerer en billig reklame af høj kvalitet, som kunderne husker. Folien klæber ikke kun på vinduer, men faktisk bedst på glatte, rengjorte overflader eller underlag. Det øger antallet af mulige anvendelsesområder. Også til gulvstickers samt udendørs kan du få selvklæbende folie med tryk. Hvis selvklæbende folie bliver brugt udendørs, anbefales en laminering som beskyttelse mod ridser og med henblik på vejrbestandighed. Denne service tilbyder vi som valgfri ekstraydelse.

SELVKLÆBENDE FOLIE AF HØJ KVALITET MED TRYK MED KNIVSKARPE FARVER

Vores selvklæbende folie består af PVC-film og er rivefast samt varmebestandig. Dit motiv trykkes med digitaltryk. Således bliver farverne sat rigtig godt i scene, og der opstår et fremragende og flot trykresultat. Takket være den meget glatte, blanke overflade og den høje basisvægt på 255 g/m² er PVC-filmen særlig god at tage fat i og kan nemt løsnes af beskyttende bærepapir.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind