Gadeskilte

FÅ FORBIPASSERENDE IND I BUTIKKEN MED GADESKILTE MED TRYK

Tiltræk de forbipasserendes opmærksomhed allerede på gaden med gadeskilte med dobbeltsidet tryk. A1-reklamefladen er meget velegnet til specialtilbud og oplysninger om sortimentet, arrangementer eller kampagner. På den måde skaber du interesse hos potentielle nye kunder, når de går forbi din butik. Hvis din butik ligger i en baggård, er gadeskilte fantastiske vejvisere. Men også indendørs kan gadeskilte fint vise vej til bestemte steder og områder.

REKLAMER HELE ÅRET RUNDT

Takket være den ikke-reflekterende og blændfri beskyttelsesfolie bliver de trykte motiver på gadeskiltene beskyttet mod at blegne pga. kraftig påvirkning af sollys. Fordi tryk på et PVC-banner i rammen af den sammenklappelige A-buk også er beskyttet mod nedbør, kan gadeskiltene bruges perfekt som kortvarig udendørsreklame hele året rundt.

UDSKIFT NEMT GADESKILTENES MOTIVER

Der leveres altid to tryk i en dobbeltpakke til reklameskiltenes for- og bagside, som kan udskiftes helt ukompliceret. Efterbestil PVC-bannerne nemt med nye motiver til dit system, og sæt på den måde sæsontilbud og -kampagner perfekt i scene. Takket være den transparente beskyttelsesfolie kan du i forbindelse med gadeskilte selvfølgelig også anvende A1-plakater, som hos os allerede fås fra et oplag på én plakat. De er perfekt egnet til indendørs præsentationer, mens deres fordel udendørs er PVC-bannerets langtidsholdbarhed.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind