Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Tasker

POSER MED TRYK KAN BRUGES SOM INDKØBSPOSER

Poser med logo er bevægelige reklameflader. Udnyt det til din virksomheds fordel, og få poser med tryk. Takket være den vandafvisende yderside kan poser med logo fra din virksomhed som tryk med fordel bruges som indkøbsposer. Takket være den matte eller blanke filmlaminering virker de desuden af særlig høj kvalitet og elegant. Takket være to snore som hanke sikres en behagelig bærekomfort. Kanten og bunden af disse poser med logo er forstærket med gråt pap og derfor yderst stabile. Poser med logo er således meget velegnet til transport at lidt tungere produkter som f.eks. vinflasker og delikatesser. Luksusvarer bliver sat særlig godt i scene i disse papirsposer med mulighed for tryk på alle sider. Så hvis du får fremstillet poser med tryk, har du en alsidig emballagemulighed ved hånden, hvor der er god plads til hverdagsprodukter og kvalitetsvarer.

POSER MED TRYK STØRRELSE OG MOTIVVALG

Hvis du bestiller poser med tryk, bør du først gøre dig tanker om størrelsen. Produkterne skal jo kunne anbringes på en god måde i poserne. Vi har poser med logo med forskellige mål i sortimentet, f.eks. 10,2 cm brede og 36 cm høje poser med logo til almindelige flasker. Hvis du ønsker poser med tryk for at opbevare produkter i A4-format, kan du med fordel bruge bæreposer med målene 23 x 34 cm. Til større produkter anbefaler vi poser med logo i størrelsen 35 x 42 cm og 40,8 x 35,5 cm. Til smykker, parfume, brilleetuier og andre mindre produkter anbefaler vi 21 x 21 cm poser med tryk.

Du kan få poser med tryk ved at få placeret dit logo på en fremtrædende måde på dem. For at vække opsigt kan man derudover bruge et attraktivt motiv. Fordi de har mulighed for tryk på alle sider, har du nok plads til dit reklamebudskab, og du kan udvide dit design på posernes sider ved at få trykt din virksomheds farver på poserne med logo.

POSER MED TRYK KAN FYLDES MED STRØARTIKLER

Hvis du vil bestille poser med tryk, kan de også bruges som goodie bags. Deri er der god plads til strøartikler som f.eks. kuglepenne, reklamemidler eller informationsbrochurer og mange produkter. Især til events, på konferencer og messer kan poser med logo med fordel bruges. Således er din reklame stadig at se, når reklameartikler og reklamegaver af høj kvalitet allerede er blevet lagt ned i poser med logo. Min.ordremængden er på kun 10 eksemplarer. Således kan du også forsyne arrangementer med kun få deltager som f.eks. workshops uden bagefter at skulle opbevare poser med logo, der er blevet tilovers.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind