Papirbæreposer

ALLEREDE EMBALLAGEN ER IMPONERENDE

Når du uddeler reklameartikler som f.eks. kuglepenne eller blokke med dit logo på en messe eller et arrangement, forsvinder de ofte ned i gæsternes lommer. Papirsposer med tryk til at pakke dine strøartikler ind med er derfor et godt supplement til din marketingstrategi. Således husker personen, der får gaven ikke kun dig og din virksomhed, men derudover tiltrækker I også opmærksomheden fra alle eventens besøgende. Gæster og kunder tager dit budskab med, uanset hvor de er, og det ikke kun som beholder til give-aways, men også som elegant emballage til indkøb. Med papirsposer med tryk får du sat dine kvalitetsprodukter som f.eks. parfume, smykker, kosmetik og accessories helt rigtigt i scene.

PAPIRSPOSER MED TRYK I ET PASSENDE FORMAT AFSTEMT I FORHOLD TIL INDHOLDET

Inden du får tryk på dine papirsposer, bør du overveje, hvilke produkter og varer der skal være i dem. Hvis du vil præsentere genstande i A4-format som f.eks. blokke, hæfter/magasiner og mapper, anbefaler vi papirsposerne med målene 23 x 34 cm. Ringbind til A4-papir er der dog desværre ikke plads til. Der skal du bruge de større varianter 35 x 42 cm eller 40,8 x 35,5 cm. Disse eksemplarer er også et godt valg til tøj fra en modebutik. Hvis der udelukkende skal være små ting i dem som f.eks. kuglepenne, A5-notesbøger eller smykkeskrin, parfumeflasker og brilleetuier, byder de 21 x 21 cm store papirsposer på nok plads. Til indpakning af en almindelig flaske kan du bruge vores papirsposer med målene 10,2 x 36 cm, som også er optimale til vinhandlere eller delikatessebutikker.

PAPIRSPOSER ER OGSÅ STABILE

Takket være forarbejdningen med forstærkningspap på udsatte steder som f.eks. bunden eller den øverste kant er de sammenfoldelige papirsposer af 170 g/m² kraftpapir stabile og egner sig også til flasker eller omfangsrige kataloger. Papirsposer med tryk er ikke kun velegnede til indendørs brug. Takket være deres matte eller blanke yderside med filmlaminering er de vandafvisende og går ikke i stykker med det samme, når vejret er dårligt. Snore sørger for, at det føles behageligt at bære dem, også i længere tid.