Ringbind

RINGBIND MED LOGO I DIT ØNSKEDESIGN

Orden er det halve arbejde, siger et ordsprog. Det gælder både på kontoret og i privatlivet. Men rigtig sjovt bliver det nok aldrig. Og det meget ofte ret kedelige look af de ringbind, man kan købe i en kontorforretning, hjælper heller ikke på motivationen. Også som præsentationsmapper, f.eks. ved samtaler med vigtige kunder, virker professionelt designede ringbind i virksomhedens farver væsentligt bedre end standardmodeller. Sådan noget husker man! Så hvad med ringbind med logo, som har dit individuelle ønskedesign på ydersiderne og på ryggen? Du vælger selv, om du kun vil have tryk på forsiden, eller om også bagsiden skal designes. Uanset hvad bliver dine ringbind med logo til et flot blikfang, som man gerne henter frem for at sætte ark og dokumenter i. Efter trykket udfører vi en finish af ringbindenes overflade, f.eks. ved hjælp af en blank film eller en mat lærredsstruktur.

RINGBIND MED LOGO, SOM GIVER PLADS TIL MERE

Hvis du køber ringbind med logo hos os, kan du vælge mellem forskellige varianter. For det første tilbyder vi klassiske ringbind med metalskinne, og for det andet kan man også få ringbind med D-mekanisme. Begge varianter råder over et praktisk gribehul, så det bliver nemmere at tage dem ud af skabet. Materialet, som bruges til ringbindene, er meget robust. Du kan således glæde dig til et langtidsholdbart produkt af høj kvalitet. Ud over rygbredden, fyldhøjden og finishen kan du også vælge, om ringbindene i dit corporate design skal have lommer til visitkort eller rygindstik. Når du bruger dine ringbind ud af huset, sikrer du således, at du har alle nødvendige informationer med, og at de bliver opbevaret sikkert.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind