Bannere

TRYK PVC-BANNERE: HVILKE MULIGHEDER ER DER?

Hos os kan du få trykt PVC-bannere i stående format, i liggende format eller kvadratisk. Din reklamebannere trykker vi altid i fire farver på en eller begge sider. Vælg mellem mat PVC og meshstof som basismateriale. Vi producerer så det ønskede banner for dig i fordefinerede størrelser eller dine individuelle formatdefinitioner.
I øvrigt: Vores specielle bannere til hegn og barrierer bliver altid trykt firefarvet på en side og kan vælges i kategorien Bannere, 4/0-farvet.

MATERIALER TIL VORES REKLAMEBANNERE

Vi fremstiller bannere med tryk på en side (4/0-farvet) af 500 g/m² mat PVC eller 300 g/m² PVC-meshstof. Begge materialer er ideelle til brug udendørs. Vores tip: Mesh er et luftgennemtrængeligt netvæv og derfor særligt velegnet til vindblæste hjørner og til anvendelse om efteråret. Til reklamebannere (4/4-farvet) med tryk på begge sider anvender vi derimod altid 442 g/m² tunge afblændingsbannere, dvs. specielt lastbilpresenningsmateriale. Det er absolut vejrfast, svært antændeligt og særlig stabilt.

EKSTRAMULIGHEDER FOR REKLAMEBANNERE

Som ekstramuligheder fås to forskellige spændegjordssæt til bannere med firefarvetryk på en side. For det første standard- og for det andet eksklusiv-varianten. Forskellen mellem de to er størrelsen af løkkerne. Mens standardversionen har et løkkemål på 20 til 22 cm, ligger løkkestørrelsen af den eksklusive variant ved 60 til 80 cm. Du kan bestille bannere med tryk på en side kun beskåret til størrelsen eller med ekstra søm og forstansede snørehuller.

Også til bannere med tryk på begge sider tilbyder vi snørehuller, som du enten kan få placeret på den korte side, den lange side eller hele vejen rundt.

Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind