Flyers/Løsblade

TRYK INDIVIDUELLE FLYERS EFTER FORMAT

Hvad skal der være på flyeren, og hvor skal den uddeles henne? To grundlæggende spørgsmål ved valget af flyers-formatet. Ved uddelinger i byen er små formater perfekte som f.eks. A7 eller lommeformatet. På Point of Sale - uanset om hos bageren, frisøren eller i andre butikker - må de gerne være lidt mere påfaldende: I A5 eller A4-formatet vækker de kundernes interesse. Til særligt påfaldende budskaber som f.eks. eventinvitationer anbefaler vi flyers i M65- eller maxiformatet. Uanset hvordan, uanset hvor: Hos os kan du få flyers tryk, som kan anvendes på mange forskellige måder! Mest populær hos vores kunder er i øvrigt flyers i det klassiske A5- og A6-format.

TIPS TIL VALGET AF PAPIRTYPEN

Det mest almindelige papir til flyers er kunsttrykpapir. Med dets glatte overflade reflekterer papiret lyset bedre end andre papirtyper og gengiver således farver lysende. Genbrugspapir viser farver lidt mindre intenst, men er derimod særlig miljøvenligt. Plastfolien giver den fordel, at den bliver trykt med UV-tørrede farver. Således bliver den vandfast og oliebestandig og er perfekt egnet til udendørs flyerskampagner. Valget af papirtypen afhænger i sidste ende af dine personlige præferencer og af anvendelsesstedet for din kampagne.

PAPIRETS BASISVÆGT: TRYK FLYERS MED DEN RIGTIGE TYKKELSE

Papirets basisvægt, dvs. papirets tykkelse, som du vælger til flyerstryk, påvirker især den måde, dine flyers føles. Jo større papirets vægt er, jo tykkere er det. Og det giver flyers en fornemmelse af en højere kvalitet. Desuden skinner billeder og skrift på bagsiden mindre igennem og omvendt. Til klassiske flyers er især papirtyper med en basisvægt mellem 135 g/m² og 300 g/m² velegnet. Indstik kan nøjes med en lavere papirtykkelse, som ideelt skulle ligge mellem
80 g/m² og 250 g/m².