Diplomer

FLOT DIPLOM TIL STILFULD HÆDER

Særlige præstationer fortjener at blive hædret. Uanset om til en sportskonkurrence eller som diplom til et jubilæum, alle glæder sig over at blive hædret. Hos os kan du få trykt et diplom af høj kvalitet allerede fra små oplag. Derfor er diplom og certifikater også meget velegnet til private anledninger. Måske kan du huske, hvordan du som barn eller ung fik overrakt et diplom for en særlig præstation.

ANVENDELSESMULIGHEDER FOR DIPLOM MED TRYK

Denne helt særlige følelse af at have præsteret noget motiverer stadig til at yde toppræstationer. Idrætsklubber kan få trykt diplom for at hædre unge idrætsudøvere eller mangeårige medlemmer. Som leder af en uddannelsesinstitution kan du designe et certifikat, som du overrækker til succesfulde dimittender. Du kan også få trykt et diplom til den næste børnefødselsdag. Hvis du f.eks. arrangerer et mini-OL for børnene, kan deltagerne til sidst få et diplom for deres anstrengelser.

SÅDAN DESIGNER DU ET FLOT DIPLOM TIL MANGE ANLEDNINGER

Ved du endnu ikke, hvordan du vil designe til diplom? Så se vores galleri, og bliv inspireret af skabelonerne, som du finder der. Layoutskabelonerne kan du bruge til at oprette en trykfil i et passende filformat. Efterfølgende kan du også vælge, på hvilket materiale du vil udskrive dit diplom. Fra standard-kunsttrykpapir og fin lærredstavle til marmorkarton har du masser af muligheder. Desuden er der mulighed for forskellige basisvægte og formater, fra lille og kompakt til stor og imponerende.