Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15
Vi fejrer, og du sparer: 15 % på posters og plakater til og med den 30. juni 2024 – Kode: HAPPYPOSTER-15

Diplomer

FLOT DIPLOM TIL STILFULD HÆDER

Særlige præstationer fortjener at blive hædret. Uanset om til en sportskonkurrence eller som diplom til et jubilæum, alle glæder sig over at blive hædret. Hos os kan du få trykt et diplom af høj kvalitet allerede fra små oplag. Derfor er diplom og certifikater også meget velegnet til private anledninger. Måske kan du huske, hvordan du som barn eller ung fik overrakt et diplom for en særlig præstation.

ANVENDELSESMULIGHEDER FOR DIPLOM MED TRYK

Denne helt særlige følelse af at have præsteret noget motiverer stadig til at yde toppræstationer. Idrætsklubber kan få trykt diplom for at hædre unge idrætsudøvere eller mangeårige medlemmer. Som leder af en uddannelsesinstitution kan du designe et certifikat, som du overrækker til succesfulde dimittender. Du kan også få trykt et diplom til den næste børnefødselsdag. Hvis du f.eks. arrangerer et mini-OL for børnene, kan deltagerne til sidst få et diplom for deres anstrengelser.

SÅDAN DESIGNER DU ET FLOT DIPLOM TIL MANGE ANLEDNINGER

Ved du endnu ikke, hvordan du vil designe til diplom? Så se vores galleri, og bliv inspireret af skabelonerne, som du finder der. Layoutskabelonerne kan du bruge til at oprette en trykfil i et passende filformat. Efterfølgende kan du også vælge, på hvilket materiale du vil udskrive dit diplom. Fra standard-kunsttrykpapir og fin lærredstavle til marmorkarton har du masser af muligheder. Desuden er der mulighed for forskellige basisvægte og formater, fra lille og kompakt til stor og imponerende.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende produktet "Diplomer"

Hvordan skaber jeg et særligt flot look til mine diplomer?

Her kan der tages udgangspunkt i flere aspekter. På den en side er det valget af en bestemt skrifttype som præger diplomets stil. Med en mere buet skrifttype får dit dokument direkte et look, som tiltaler en ældre målgruppe. Overskrifter får fx en Wow-effekt med en elegant skrifttype. Men husk, at læseligheden altid bør være i fokus i forhold til tekstens rene udseende. Desuden spiller papirets valg en central rolle: Papirer med en speciel overflade sørger for en dejlig haptisk oplevelse, fx når du trykker på karton med lærredsoverflade, marmoreret eller hamret overflade.

Jeg vil gerne selv designe mine diplomer - skal jeg dertil downloade Freeware?

Nej. Med vores gratis skabeloner får du alt, hvad du skal bruge for at designe et dejligt slutprodukt. Udover dette kan du på webbet finde et stort udvalg af yderligere skabeloner, som du efter en tilpasning kan få produceret hos os.

Kan i give mig råd, hvad jeg skal være opmærksom på når jeg opretter mit design?

Husk at reservere plads til tilføjelser; ofte skal der tilføjes noget på diplomet når denne overrækkes. Lad derfor være nok plads til fx
  • og efternavn på hæderspersonen eller jubilaren
  • Grunden for hædersbevisningen
  • Sted og dato
  • Underskrift og læseligt navn på udstederen
  • osv.
Venligst log ind
Glemt adgangskode
Opret ny kundekonto
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Ny hos ONLINEPRINTERS? Registrer dig nu
Kontroller venligst din e-mailadresse
Efter bekræftelse vil vi sende dig en URL, som er gyldig i 1 time samt yderligere instruktioner til at nulstille din adgangskode.
Indtast din e-mailadresse
Indtast din adgangskode
Gentag din adgangskode
Vi anvender de data, som du oplyser til os til oprettelsen af en kundekonto samt til at udføre din bestilling. Hvis du har købt et produkt, kan vi efterfølgende sende dig anbefalinger til lignende produkter via e-mail. Send os en kort besked eller vælg Annuller i e-mailen, hvis du ikke vil modtage disse anbefalinger. Yderligere informationer finder du under Databeskyttelse.
Har du allerede en kundekonto? Log ind